• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Genesys Fertility Center - Dan Tutunaru

Genesys Fertility Center este 0 clinica de fertilizare in vitro, deschisa de recunoscutul medic Dan Tutunaru, un medic apreciat in randul femeilor pentru care infertilitatea poate deveni o povara.

Genesys Fertility Center este 0 clinica de fertilizare in vitro, deschisa de recunoscutul medic Dan Tutunaru, un medic apreciat in randul femeilor pentru care infertilitatea poate deveni o povara.

Dr. Dan Tutunaru (medic primar in Obstetrica si Ginecologie si doctor in Medicina)
Embriolog Dr. Mioara Matei (doctor in Biologie)

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0733.999.999 / 021.224.3191

FIV simplu 2000 Euro (fara tratament)

Opinii utilizatori

Genesys Fertility Center - Dan Tutunaru
De Iordache Daniela pe 29 Martie 2013

Multumesc intregii echipe pentru ca am reusit sa zambesc si sa astept cea mai mare fericire din lume, un bebe, dupa nenumarate analize am incetat sa mai cred ca se poate spera. Pentru mine a fost ca o minune neasteptata. Va multumesc din suflet. Aveti incredere si o sa fie bine.

Mergi cu toata increderea
De ADI MIRCEA pe 21 Februarie 2013

Nu pleca la acest drum cu indoieli! Avem o fetita de doi ani datorita Echipei de la dr. Tutunaru. Si noi avem imprumut la banca pe care familia il plateste si acum. Cel mai frumos este cand tii in brate minunea de copil pe care ti l-ai dorit atit de mult cu orice ar implica asta . Duceti-va cu incredere la clinica! Acolo e o echipa minunata si profesionista!

Multumim
De ADI MIRCEA pe 21 Februarie 2013

Familia Mircea de la Rm. Sarat va multumeste dvs, dnei doctor Mioara matei, d-rei Mary, d-rei Cristina pentru ingerasul de doi anisori pe care-l avem. Ne-ati adus atita bucurie in casa noastra incit nici nu va imaginati. Faceti cit mai multe cupluri fericite si dumnezeu va va ferici inmiit. Daca vreti s-o vedeti pe micuta noastra o puteti vedea pe pag. de facebook Adi Mircea. Va scrie pacienta care la primul embriotransfer a pierdut tot si la patru luni cu ajutoru dvs. a reusit.

Nu punctie!
De Mihaela popescu pe 12 Iunie 2012

Noua ni s-a spus ca punctia "strica" spermatozoizii daca se gasesc si ca cea mai buna solutie este biopsia testiculara. La ce urolog ati fost?

Raspuns azoo
De Mihaela popescu pe 12 Iunie 2012

Am refacut spermograma la Synevo, unde s-au gasit 2% spermatozoizi "buni", restul, cu diverse malformatii. Sotul meu ia tratament naturist, a renuntat la fumat si alcool total si vrem sa stim daca in aceasta situatie putem face inseminare, pentru ca ni s-au cam redus finantele. Speram sa avem o sansa. Succes in continuare.

Sperante
De Oana pe 13 Mai 2012

Micky, cred ca suntem in aceeasi situatie, as dori sa stiu ce a-ti rezolvat. Cum decurge la voi tratamentul?

Sperante si nelamuriri
De Micky pop pe 09 Martie 2012

Va rog sa va mai scrieti parerile despre echipa de medici de la Genesys Fertylity Center pentru ca acolo am fost si noi indrumati (tot azoospermie). Am mari indoieli, imprumut in banca si 50% sanse de gasire a spermatozoizilor. Plus sansele reusitei fiv-ului.

Fertilizarea
De GEORGIANA pe 23 Septembrie 2011

Sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie. Medicul urolog ne-a dat sanse mici de a avea ceva spermatozoizi si a spus ca singura solutie e fertilizarea in vitro. Dr urolog a spus ca-i face o punctie testiculara si daca nu are spermatozoizi sa luam de la banca de sperma. Aveti asa ceva?

Multumesc si as vrea sa discutam pe aceasta tema.

Genesys Fertility Center - Dan Tutunaru
De Cobirlie Alina pe 20 Mai 2011

Imi doresc foarte mult un copil, desi pana acum nu am reusit eu sper sa se intample cu ajutorul acestor oameni. Pana in momentul de fata sunt multumita de tot ce am rezolvat in aceasta clinica. O sa vedem in continuare. Multumesc personalului si nu in ultimul rand dl.doctor Tutunaru. Multumesc frumos pentru tot si ramane sa reusim impreuna "bebe".

Contact Genesys Fertility Center - Dan Tutunaru

Adresa

Aviator Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.genesis-fertility.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.