• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica de reproducere umana Iscare Iasi

Clinica de reproducere umana Iscare Iasi si-a mentinut poziþia de leader intre centrele FIV din Republica Slovaca, cu o performanta de peste 3200 de interventii care au condus la nastere a peste 600 de noi nascuti.

Clinica de reproducere umana Iscare Iasi si-a mentinut poziþia de leader intre centrele FIV din Republica Slovaca, cu o performanta de peste 3200 de interventii care au condus la nastere a peste 600 de noi nascuti.

reproducere umana asistata;
inseminarea intrauterina;
histeroscopie;
laparoscopie;
chirurgie estetica;

Inseminare artificiala;

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0755.083.885 / 0758.042.785

Opinii utilizatori

Clinica de reproducere umana Iscare Iasi
De Alina pe 10 Ianuarie 2012

Eu asa bataie de joc ca la aceasta clinica nu am mai vazut. Nu mai calc acolo cate zile mai am. Inainte mergeam la Ominiclinic si am zis hai sa vad si aici cum e. Ambele sunt asa si asa dar daca aveti de ales, mai bine Ominiclinic.

Inseminare esuata
De Florentina pe 04 Iulie 2011

Buna tuturor celor care sufera de infertilitate. Am facut in 2009 inseminare la Omini Clinic la marele domn dr. Onofriescu care m-a tratat cu cea mai mare indiferenta posibila si la urma am platit mai mult de 1500 RON la casieria clinicii. Inseminarea a fost nereusita, am intalnit pe domnul dr. Luca - pot spune ca el a fost cel care mi-a putut reda o oarecare speranta in rest numai vb rele despre omini.

Clinica de reproducere umana Iscare Iasi
De VERONICA pe 16 Mai 2011

Te rog spune-ne si rezultatul.

Clinica de reproducere umana Iscare Iasi
De Cristina pe 07 Martie 2011

Am facut inseminare la aceasta clinica acum o saptamana, acum asteptam rezultatul, pot sa zic ca nu am mai intalnit medici ca dr Socolov, un om extraordinar, si preturile la aceasta clinica sunt ok, fata de Omini, si dr Onofriescu care e omul banului, va recomand aceasta clinica.

Clinica de reproducere umana Iscare Iasi
De Genoveva pe 09 Februarie 2011

Sunt pacienta la clinica si transmit tuturor ca nu exista calificativ pentru aceasta clinica in special pentru prof. Onofriescu, dr. Bors, dr. Luca sunt oameni care merita tot respectul pentru ceea ce fac.

Clinica de reproducere umana Iscare Iasi
De Clementa pe 26 Noiembrie 2010

Am reusit sa ajung si eu la clinica acesta totul e ok, dar receptia lasa de dorit. E super inauntru.

Clinica de reproducere umana Iscare Iasi
De Loredana pe 06 Noiembrie 2010

Sunt curioasa ce rata de reusita au pe inseminari? La OminiClinic am inteles ca au peste 60 de gravide din inseminari. La Iscare fac si fertilizare?

Clinica de reproducere umana Iscare Iasi
De Pislaru pe 30 August 2010

Sunt ok, eu am facut o inseminare la ei, cei drept nereusita, dar stiam care imi sunt sansele. Personalul e in regula. Sunt seriosi.

Contact Clinica de reproducere umana Iscare Iasi

Adresa

Ciurchi, 126 -128, Iasi, Iasi

Reper Tudor Office Center, Et. 1
Site www.iscare.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.