• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica de fertilizare in vitro Saint Lukas

Clinica de fertilizare in vitro Saint Lukas va functiona in cadrul spitalului Saint Lukas in cea mai sterila sala care exista in Romania. Clinica de fertilizare in vitro Saint Lukas cuprinde o sala de operatii si un laborator si este dotata cu aparatura israeliana. In cadrul unitatii vor fi practicate toate tehnicile cunoscute de fertilizare in...

Clinica de fertilizare in vitro Saint Lukas va functiona in cadrul spitalului Saint Lukas in cea mai sterila sala care exista in Romania. Clinica de fertilizare in vitro Saint Lukas cuprinde o sala de operatii si un laborator si este dotata cu aparatura israeliana. In cadrul unitatii vor fi practicate toate tehnicile cunoscute de fertilizare in vitro. <br><br>Clinica de fertilizare in vitro Saint Lukas ofera servicii medicale de cea mai inalta clasa si imbina tehnicile si echipamentele de ultima generatie, ambientul, confortul si personalul de inalta calificare pentru a asigura ingrijirea medicala completa pentru abonatii sai.

chirurgie estetica si generala
stomatologie
laboratoare complete
imagistica
centru de slabit
optica medicala
ambulanta terestra si aeriana

personalul Saint Lukas a fost selectat cu grija din randul unor personalitati medicale de varf, cu vasta experienta in domeniu

serviciile de urgenta sunt disponibile 24 de ore din 24
Saint Lukas ofera 40 de rezerve private dotate corespunzator standardului de 4 stele

Opinii utilizatori

Clinica de fertilizare in vitro Saint Lukas
De Pislaru pe 28 Iunie 2010

Da, sunt foarte seriosi, dar la clinica unde am fost se ocupa doar de fertilizare. Acolo e un lant, daca pot spune asa de clinici. Cea de in vitro e lipita de spitalul de ginecologie. Se fac si nasteri, dar in spital.

Clinica de fertilizare in vitro Saint Lukas
De Luciana pop pe 11 Iunie 2010

Vreau sa stiu si eu daca sunt doctorii de incredere si daca se fac nasteri la ei. Multumesc.

Costuri FIV
De Pislaru pe 30 Martie 2010

Eu merg in mai la Szeged, mi s-au cerut mai putini bani decat in tara, inca nu stiu sigur la cat se va ridica interventia, dar am inteles de la ei ca in jur de 1500 Euro procedura, plus 500 Euro medicatia.

Clinica de fertilizare in vitro Saint Lukas
De Laura pe 25 Martie 2010

Cat costa toata interventia, de la inceput pana la sfarsit.
Multumesc.

Clinica de fertilizare in vitro Saint Lukas
De Barac amelia-florentina pe 13 Februarie 2010

Ma intereseaza cat ma costa o inseminare in vitro.

Clinica de fertilizare in vitro Saint Lukas
De George mitu pe 27 Ianuarie 2010

Eu si sotia am dori sa stim care este costul total al interventiei.Va multumim.

Contact Clinica de fertilizare in vitro Saint Lukas

Adresa

Calea Plevnei , 137 , Bucuresti, Sectorul 1

Site www.saintlukas.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.