• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica de Reproducere Umana Mures

Si-a deschis portile Clinica de Reproducere Umana Mures pentru acele cupluri, care de un timp mai scurt sau mai lung asteapta fara succes sa aiba copii.

De acum incolo, cuplurile din judet, respectiv din regiune, nu mai trebuie sa calatoreasca mai multe sute de kilometri, ca sa poate beneficia de tratament, deoarece la Sangeorgiu de...

Si-a deschis portile Clinica de Reproducere Umana Mures pentru acele cupluri, care de un timp mai scurt sau mai lung asteapta fara succes sa aiba copii.

De acum incolo, cuplurile din judet, respectiv din regiune, nu mai trebuie sa calatoreasca mai multe sute de kilometri, ca sa poate beneficia de tratament, deoarece la Sangeorgiu de Mures, intr-o cladire amenajata conform celor mai mari exigente cerinte, specialisti de inalta calificare incearca sa ajute, cu instrumentele si procedeele cele mai moderne, cuplurile fara copii care apeleaza la ei.

Specialiºtii si-au insusit tainele profesiei, precum si tehnicile cele mai avansate in Statele Unite si Ungaria. Centrul de Reproducere Umana Mures este printre putinele centre din Romania, unde interventiile de reproducere asistata sunt efectuate ca unica activitate.

Prin tratamentul complex, dar totodata individualizat impotriva infertilitatii, crestem sansele cuplurilor care apeleaza la noi, de a avea copii.

tratament medicamentos;
laparoscopia abdominala, histeroscopie;
inseminare intrauterina;
fertilizare in vitro (IVF);
micromanipulare (ICSI);
congelare;

examinare:
consultatie, anamneza;
examen ginecologic general;
recoltare de sange, teste de laborator;
examen ecografic;
laparoscopia abdominala, histeroscopie;
examen andrologic;
test postcoital (test Huchner);

telefon: 0365.882.444
fax: 0365.882.805
web: www.fivmures.ro
e-mail: office@fivmures.ro

http://www.fivmures.ro/index.php/ro/cheltuieli-finanare/lista-de-preuri

Opinii utilizatori

FIV Mures
De Maria pe 24 Octombrie 2016

Fac si FIV fără sa aibă un diagnostic complet si corect pt ca nu au experienta si nici rezultatele cu care se laudă doar ei si 2 pacienți care au reușit din greșeală...din cauză că vor sa fie siguri de un lucru: ca îti iau banii înainte de toate!

Fiv mures
De Kriss pe 03 Septembrie 2016

Da...fac inseminări artificiale fara sa verifice trompele....daca vreți sa va pierdeți timpul si banii mergeți la ei. Foarte mare dezamăgire aceasta clinica, păcat!!!

FIV Tg Mures
De Cristina pe 06 Februarie 2015

Recomand clinica cu cea mai mare caldura si incredere! Sunt o echipa de oameni deosebiti, bine pregatiti, plini de optimism si dedicatie fata de pacienti. Am fost sub supravegherea lor timp de 2 ani si cu toate problemele existente mi-a facut intotdeauna placere sa merg acolo. Am incercat 1 singur FIV care a fost reusit si acum avem un sufletel de 4 luni! Nu ezitati sa ii cautati!

Clinica FIV Mures
De Mioara pe 22 Februarie 2012

Redcomand tuturor cuplurilor infertile, indiferent de cauza lor, va asigur ca aceasta clinica are rezolvare la orice problema si tehnici de ultima ora, tehnica de care si eu am avut parte. Personalul tanar si foarte bine pregatiti.
Fara modestie, sunt in masura sa recomand acesta clinica, avand in vedere ca am mai avut o incercare de FIV, la o clinica din tara, dar nici nu pot sa compar clinicile intre ele. Nota 10 pt absolut tot.

Clinica FIV Mures
De Corina pe 17 Decembrie 2011

Buna Ziua,
Recomand cu cea mai mare incredere aceasta clinica de reproducere. Si eu am incercat o inseminare fara reusita insa optimusmul lor ma face sa ma intorc si sa mai incerc. Personalul este foarte bine pregatit si sunt foarte omenosi. Stau de vorba cu pacientii si sunt atenti la toate detaliile. Ma bucur foarte mult ca avem si noi astfel de medici pregatiti in tara si nu fac totul pentru bani, simti ca chiar vor sa te ajute si isi dau tot interesul.

Clinica de Reproducere Umana Mures
De Antoneta pe 25 Octombrie 2011

Este super clinica si eu am fost de doua ori acolo. Medicii si asistentele isi fac munca pentru care sunt platiti si au si rezultate bune. Felul in care se implica pentru fiecare caz iti da curajul sa mergi mai departe. Eu am incercat 2 inseminari, din pacate nereusite dar la anul vreau sa fac fertilizare tot acolo. Nu ezitati sa contactati aceasta clinica pentru ca sunt oameni deosebiti care isi fac meseria pe care si-au ales-o.

Contact Clinica de Reproducere Umana Mures

Adresa

Transilvania, 161, Mures, Sangeorgiu de Mures

Reper Clinica se afla la 25-30 minute de aeroportul Transilvania, Tg. Mures
Site www.fivmures.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.