• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Clinica de Obstetrica-Ginecologie Bega Centrul de Fertilizare in Vitro

Clinica de Obstetrica-Ginecologie Bega Centrul de Fertilizare in Vitro

Centrul de Fertilizare in Vitro din cadrul Clinicii de Obstetrica-Ginecologie Bega, Timisoara, ofera servicii de analize si tratament pentru problemele de fertilitate: medicamente, analize, investigatii, proceduri de FIV, ICSI.

Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o...

Centrul de Fertilizare in Vitro din cadrul Clinicii de Obstetrica-Ginecologie Bega, Timisoara, ofera servicii de analize si tratament pentru problemele de fertilitate: medicamente, analize, investigatii, proceduri de FIV, ICSI.

Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes"

analize si tratament pentru problemele de fertilitate: medicamente, analize, investigatii, proceduri de FIV, ICSI

FIV, ICSI

acad. prof. <a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Ioan-Munteanu-s6213.html">Dr. Ioan Munteanu</a>

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0256.463.001 / 0256.491.748 int. 50

FIV + ICSI 2800 Euro
aproximativ 1100 Euro medicamentele
aproximativ 300 RON analizele de sange
tratamentul nu este inclus in acesta preturi
procedura efectiva de fertilizare costa 650 de Euro

Opinii utilizatori

O clinica cu un personal competent
De Rotaru simona pe 12 Aprilie 2012

Am nasc pe 19.03.2012 la clinica Bega un baietel de 2 kg pe cat de frumusel si de dragalas pe atat de bolnavior i s-au pus 8 diagnostice, nu are rost acum sa le enumar, dar doamna dr. Enatescu neonatolog si cu restul personalului de la terapie intensiva au salvat ingerasul si mi-au dat posibilitatea sa il am langa mine acum. Pe langa personalul de la nou nascuti am nascut cu doamna dr stoian carmen care este o dulce si ca toti ceilalti o profesionista am nascut in jumatate de ora cu tot ce se face la o nastere normala. Asa ca sfatul meu: mergeti la Bega.

ce raspunsuri ai primit
De Nistor aurelia pe 20 Iunie 2011

am si eu aceleasi nelamuriri te rog spune-mi si mie ai primit vreun raspuns

dr crainea
De Nistor aurelia pe 20 Iunie 2011

am auzit ca ar fi un dr foarte bun la care as vrea sa merg si eu.tratamentul si analizele trebuie sa le suportam,deci doar operatia in sine de FIVeste gratuita.Am inteles bine sau nu?

Aproape nimic
De Elena pe 25 Februarie 2010

Doar atentia pentru medic si anestezist.

Clinica de Obstetrica-Ginecologie Bega Centrul de Fertilizare in Vitro
De SANDRA pe 21 Februarie 2010

Dorinta,curajul si increderea te ajuta sa ai urmasi. Viata este o lupta si merita traita.

Inseminare in vitro
De Coste.monica pe 06 Februarie 2010

As dori mai multe detali despre inseminarea in vitro. De opt ani incercam sa avem un copil. Am facut o gramada de analize in acesti ani dar fara nici un rezultat. Singura metoda este inseminarea in vitro.

Clinica de Obstetrica-Ginecologie Bega Centrul de Fertilizare in Vitro
De Loredana pe 25 Septembrie 2009

As dori sa stiu cat m-ar costa operatie laparascopica.

Clinica de Obstetrica-Ginecologie Bega Centrul de Fertilizare in Vitro
De Uta Violeta pe 18 Septembrie 2009

Parerea mea este buna despre d-voastra, dar, as dori mai multe informati despre fertilizare: pretul total(tratament, zile de spitalizare, de cate ori e nevoie de ecografie}absolut tot as vrea sa stiu ca sa ne putem hotari si cel mai important probabilitatea de a duce la capat sarcina, am 35 ani. Va rog sa ne ajutati sa luam o decizie foarte importanta pentru a avea o viata implinita si fericita, ca sa stim si noi pentru cine muncim. Va multumim frumos din suflet daca ne ajutati.

Contact Clinica de Obstetrica-Ginecologie Bega Centrul de Fertilizare in Vitro

Adresa

Victor Babes, 12, Timis, Timisoara

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.