• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica Lid Medlife obstetrica - ginecologie

Clinica Lid Medlife obstetrica - ginecologie - ofera servicii de ginecologie pentru femei in toate etapele vietii, printr-o echipa de medici specialisti, calificati si experimentati in tratarea afectiunilor ginecologice.

Clinica Lid Medlife obstetrica - ginecologie - ofera servicii de ginecologie pentru femei in toate etapele vietii, printr-o echipa de medici specialisti, calificati si experimentati in tratarea afectiunilor ginecologice.

obstetrica – ginecologie;
diagnostic prenatal;
endocrinologie;
FIV;
departament sterilitate-infertilitate si reproducere umana asistata;
laborator de andrologie, embriologie si crioconservare;
proceduri de reproducere umana asistata: inseminare, fertilizare in vitro standard sau icsi;
consultatii sterilitate-infertilitate;
departament obstetrica-ginecologie;
consultatii de obstetrica si ginecologie;
screening de urmarire a femeii gravide;
investigatii complete in timpul sarcinii (urmarirea sarcinilor normale, cu risc genetic, testari imunologice, bi si triplu test, trombofilii, amniocenteza, testari genetice);
ecografii cu sonda vaginala, ecografii 2d, 3d, 4d;
departament ginecologie;
consultatii ginecologice;
colposcopie;
mici interventii la nivelul colului uterin;
screening genito-mamar, citologie / babes-papanicolaou, determinari hpv, markeri tumorali;
planning familial;

Dr.Brasoveanu Gianina medic primar obstetrica – ginecologie;
Dr. Dabija Natalia medic primar obstetrica- ginecologie;
Dr. Matei Viorica medic specialist obstetrica – ginecologie;
Dr. Bogdan Cristian medic specialist obstetrica – ginecologie;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0763.172.921 / 0734.752.091

pachet fertilizare in vitro standard 1500 euro;
vitrificare embrioni si stocare pana la 12 luni 300 euro;
stocare embrioni, spermatozoizi (tarif anual) 100 euro;
decongelare embrioni vitrificati + cultivare in 24ore 100 euro;
embriotransfer cu embrioni vitrificati 400 euro;
inseminare artificiala 700 RON;

Opinii utilizatori

O clinica exceptionala!
De Andreea pe 21 Noiembrie 2013

Este o clinica unde poti merge cu orice problema ai avea! Eu sunt la doamna doctor Brasoveanu Gianina, este o doctora minunata, cum rar mai intalnesti in Romania si pe langa ca este o doctora minunata, este si un om minunat, vorbeste cald, stie sa explice tot ceea ce vrei sa sti si prinzi incredere din prima clipa cand ai calcat in cabinetul dansei! Felicitari, o doamna doctora exceptionala!

Contact Clinica Lid Medlife obstetrica - ginecologie

Adresa

Calea Vacaresti, 252-254, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.clinicalidmedlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.