• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica Genesys

Clinica Genesys este o clinica de ginecologie si reproducere umana asistata avand atat pacienti, cat si colaboratori din intreaga lume.

Clinica Genesys isi propune, ca prin amabilitate, grija si atentie sa gaseasca si sa trateze discret problemele de infertilitate.

La Clinica Genesys au venit peste 100 de cupluri pentru a-si...

Clinica Genesys este o clinica de ginecologie si reproducere umana asistata avand atat pacienti, cat si colaboratori din intreaga lume.

Clinica Genesys isi propune, ca prin amabilitate, grija si atentie sa gaseasca si sa trateze discret problemele de infertilitate.

La Clinica Genesys au venit peste 100 de cupluri pentru a-si trata probleme de infertilitate, multe din tratamente fiind incununate de success, deja nascandu-se copii obtinuti in urma procedurilor de reproducere umana asistata efectuate in cadrul clinicii noastre.

consultatii infertilitate;
consultatii obstetrica - ginecologie;
consultatii andrologie, urologie;
consultatii endocrinologie;
ecografii transvaginale;
ecografii sarcina;
curetaj uterin biopsic;
interventii chirurgicale ginecologice cu spitalizare de 1 zi (day cases surgery);
reproducere umana asistata;
inseminari intrauterine;
fertilizari in vitro (procedura clasica, injectarea de sperma (ICSI), assisted hatching);
biopsii testiculare;
crioprezervare embrioni;
crioprezervare sperma;
vitrificare ovocite;
crioprezervare ovocite;
cultura blastocist;
screening preimplantatator (PGS);
diagnostic de preimplantare genetic (PGD)

reproducerea asistata:
inseminarea intrauterina;
fertilizarea in vitro;
injectarea de sperma;
tehnici speciale de diagnosticare;
crioprezervarea;

pentru a afla informatii despre echipa medicala de la clinica Genesys accesati link-ul urmator:
http://clinicagenesys.ro/echipa-medicala.htm

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.361.0472 / 021.361.0473 / 021.361.0474

FIV 12.900 RON;
FIV-ICSI 14.600 RON;
Crioembriontransfer 7.700 RON;
Inseminare intrauterina– 2.800 RON;

Pretul procedurilor include toate serviciile medicale asociate, cu exceptia medicatiei.

Opinii utilizatori

Totul este ok!
De CATALINA pe 15 Martie 2012

Eu sunt cu un FIV reusit la aceasta clinica.

Contact Clinica Genesys

Adresa

Soseaua Bucuresti Ploiesti, 42-43, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.clinicagenesys.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.