• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica Generis Med - ginecologie, monitorizare prenatala, fertilizare in vitro

Clinica Generis Med - Clinica de ginecologie, monitorizare prenatala si fertilizare in vitro.

Clinica medicala Generis a fost infiintata in noiembrie 2009 la initiativa domnului Doctor Alexandru Filipescu, medic primar obstetrica-ginecologie, din dorinta de a veni in intampinarea cuplurilor care asteapta sau isi doresc un copil....

Clinica Generis Med - Clinica de ginecologie, monitorizare prenatala si fertilizare in vitro.

Clinica medicala Generis a fost infiintata in noiembrie 2009 la initiativa domnului Doctor Alexandru Filipescu, medic primar obstetrica-ginecologie, din dorinta de a veni in intampinarea cuplurilor care asteapta sau isi doresc un copil.

Din decembrie 2010 clinica a fost acreditata de catre Ministerul Sanatatii prin ordinul 1494/16.12.2010, publicat in Monitorul Oficial 857/21.12.2010 pentru desfasurarea activitatilor de Reproducere Umana Asistata - Fertilizare in Vitro.

consultatia preliminara;
stimularea ovariana;
recoltarea ovocitelor si a spermei;
fertilizarea in laborator;
embriotransferul;
dozarea p hcg;

Dr. Filipescu Alexandru, medic primar obstetrica-ginecologie Cercetator stiintific grad II;
Dr. Gussi Ilinca, medic specialist obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, asistent universitar UMF “Carol Davilaµ, Bucuresti;
Dr. Zvanca Mona, medic specialist obstetrica - ginecologie;
Dr. Baluta Marilena Baluta, colaborator pe partea de embriologie Master – Microbiologie, Genetica, Biotehnologie – Facultate de Biologie, Universitatea Bucuresti;
Dr. Vladu Cristina, medic specialist obstetrica-ginecologie;
Dr. Neagu Manuela, medic specialist obstetrica-ginecologie;
Dr. Dima Anne-Marie, medic primar obstetrica-ginecologie;
Dr. Moisa Anca, medic specialist obstetrica-ginecologie, andrologie;
Dr. Burlanescu Ioan, medic specialist urologie, colaborator al clinicii noastre pe probleme de infertilitate masculina;

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.211.02.74 / 0755.755.559

programari Dr. Alexandru Filipescu: 0724.658.823 (Programari numai luni si joi, dupa ora 14:00);

Opinii utilizatori

Contact Clinica Generis Med - ginecologie, monitorizare prenatala, fertilizare in vitro

Adresa

Polona, 86, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.generis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.