• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica Avicena Profertis

Clinica Avicena Profertis, societate infiintata in aprilie 2012, cu sediu in Iasi, B-dul Stefan cel Mare si Sfant, parter si mezanin, bloc B2, CUI 29531914, J 22/48/2012 din 12.01.2012, este o companie cu domeniul de activitate in sanatate, avand ca obiect de activitate principala, activitati de asistenta medicala specializata si secundara,...

Clinica Avicena Profertis, societate infiintata in aprilie 2012, cu sediu in Iasi, B-dul Stefan cel Mare si Sfant, parter si mezanin, bloc B2, CUI 29531914, J 22/48/2012 din 12.01.2012, este o companie cu domeniul de activitate in sanatate, avand ca obiect de activitate principala, activitati de asistenta medicala specializata si secundara, activitati de asistenta spitaliceasca si alte activitati referitoare la sanatatea umana.

Inca de la infiintarea sa, Clinica Avicena Profertis si-a propus promovarea nu numai ca centru FIV, dar si ca centru (furnizor ) al cunostintelor si informatiilor necesare si suport pentru tot ce ar putea avea legatura cu infertilitatea si tratarea infertilitatii.

tratamentul chirurgical al infertilitatii:

reproducerea umana asistata;
inseminarea intrauterina;

chirurgie minim invaziva cu spitalizare de zi:

histeroscopia (sau endoscopia uterina);
laparoscopia (celioscopia);

Dr. Razvan Vladimir Socolov - medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinte
Dr. Demetra Gabriela Socolov - medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinte
Dr. Oana Neumann - medic primar obstetrica ginecologie
Dr. Cristian Mihai Negura - medic primar obstetrica ginecologie
Dr. Mihaela Matei - medic specialist ATI
Dr. Radu Budurca - medic primar chirurgie plastica
Embriolog, Violeta Martiniuc - biolog specialist genetica
Embriolog Mihaela Cristica - biolog
As. Georgeta Negreanu - asistent sef, obstetrica ginecologie
As. Carmen Grigoras - asistent generalist si obstetrica ginecologie
As. Meda Miu - asistent ATI
Psiholog Ioana Codreanu

program:

luni - vineri: 10.00 - 18:00
sambata: 10:00 - 14:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0232.220.785 / 0232.276.433 / 0758.042.785

Opinii utilizatori

Recomand cu placere
De Luminita pe 06 Noiembrie 2013

Sunt foarte multumita de dr. Socolov, am facut o histeroscopie la clinica si acum am si o sarcina in evolutie pe care mi-o urmareste. Recomand, asadar cu toata increderea!

Multumire
De Irina pe 02 Iulie 2013

Recomand cu mare placere, drag, mai bine spus din suflet pe Doamna Psiholog Ioana Codreanu. Doamna m-a ajutat intr-un moment din viata mea care nu mai trecea de ceva timp. Ea m-a ajutat sa inteleg si sa trec peste momentul ala simtind-o aproape, o buna profesionista etc. Dupa mai multe incercari pe la altii cu ea am reusit! Ii multumesc din inima si o recomand cu mare incredere.

Clinica noua, aspect promitator
De Biancaneve pe 24 Ianuarie 2013

Am fost la o consultatie pentru un bebe, clinica arata bine, ingrijit, era cam aglomerat, dar seriviciul a fost de calitate. Voi reveni cu pareri mai incolo, cand incep tratamentul la ei. BN

Contact Clinica Avicena Profertis

Adresa

Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, 10, Iasi, Iasi

Site www.profertis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.