• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul de Reproducere Umana Asistata Gynatal Timisoara

Centrul de Reproducere Umana Asistata Gynatal Timisoara foloseste aparatura si tehnici de ultima generatie, ofera cuplurilor cu probleme de fertilitate asistenta calificata in diagnosticul si tratamentul infertilitatii, asigurand in acelasi timp confidentialitatea procedurilor aplicate.

Centrul de Reproducere Umana Asistata Gynatal Timisoara foloseste aparatura si tehnici de ultima generatie, ofera cuplurilor cu probleme de fertilitate asistenta calificata in diagnosticul si tratamentul infertilitatii, asigurand in acelasi timp confidentialitatea procedurilor aplicate.

evaluarea cuplurilor in vederea obtinerii unei sarcini dupa protocoale la standarde europene;
analize complexe de laborator;
spermograma, spermocultura;
managementul sindromului de ovar micropolichistic;
evaluarea si tratamentul endometriozei;
evaluarea sterilitatii masculine;
consiliere psihologica a cuplurilor;
laparoscopie diagnostica si operatorie;
histeroscopie diagnostica si operatorie;
monitorizare ovulatie;
tratamente de stimulare ovariana;
inseminare intrauterina (iui);
inseminare cu donator;
fertilizare in vitro (fiv-et);
icsi (intracitoplasmatic sperm injection);
punctie-biopsie testiculara;
crioprezervare embrioni prin vitrificare;
fertilizare in vitro cu donatori de sperma si/sau ovocite;
mama surogat;
mama purtatoare.

Dr. Florin Adrian Dorneanu - medic primar obstetrica-ginecologie;
Dr. Cezara Muresan - medic primar obstetrica-ginecologie;
Dr. Elena Vladescu - medic primar obstetrica-ginecologie;
Prof. Dr. Iacob Checiu – biolog;
Dr. Delia Hutanu – biolog;
Dr. Dorin Claici - medic primar urologie;
Adina Berar – psiholog;

luni - vineri: 09:00 - 20:00;
sambata: 10:00 - 19:00;

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0256.240.250 / 0722.253.098

Opinii utilizatori

FIV Gynatal
De Natalia pe 17 Martie 2014

Am facut si eu primul fiv la Gynatal anul trecut, insa fara reusita - de echipa medicala nimic rau de zis, insa nu am avut noroc - de mentionat ca am endometrioza si trompele uterine blocate ). Voi incerca si anul acesta. Poate cineva a fost recent acolo si imi da o veste buna ?!

Contact Centrul de Reproducere Umana Asistata Gynatal Timisoara

Adresa

Protopop George Dragomir, 1, Timis, Timisoara

Site www.fertilizare-timisoara.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.