• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti

Pe 31 mai 2011, Clinica Polisano a inaugurat Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti. Acesta dispunde de o echipa de medici specializati la renumita clinica din Austria, Kinderwunschzentrum. Centrul de Fertilitate Polisano lucreaza in parteneriar direct cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer, care urmareste parametrii si rezultatele investigatiilor...

Pe 31 mai 2011, Clinica Polisano a inaugurat Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti. Acesta dispunde de o echipa de medici specializati la renumita clinica din Austria, Kinderwunschzentrum. Centrul de Fertilitate Polisano lucreaza in parteneriar direct cu Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer, care urmareste parametrii si rezultatele investigatiilor pentru fiecare caz in parte.

Centrul de fertilitate Polisano este un sector medical specializat in medicina reproductiva si indruma si trateaza cuplurile care au dificultati in a concepe singuri un copil.

Etapele reproducerii umane asistate sunt urmatoarele:

- diagnosticul - cuprinde urmatoarele faze: prima consultatie, verificarea fertilitatii, testarea partenerilor;

- tratamentul - consta in administrarea tratamentului hormonal pentru partenera in vederea stimularii controlate a ovarelor, inseminarea intrauterina de sperma preparata, fertilizarea in vitro - varianta FIV standard si ICSI (injectare intracitoplasmatica a spermatozoidului), cultivarea embrionilor 2-5 zile, (cultura de blastocist), embriotransferul, conservarea spermei, a embrionilor (prin vitrificare).

<a class="nav"href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/Centre-de-fertilizare-in-vitro-u68/Centrul-de-Fertilitate-Polisano-Sibiu-s2297.html" target="_blank">Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu</a>

- analize vaginale;
- inseminare intrauterina;
- fertilizare in vitro simpla sau cu injectie intracitoplasmatica cu sperma;
- cultura de blastocist (aduce o rata de succes mult mai mare);
- analize hormonale si uzuale complete;
- histerosalpingografie;
- laparoscopie diagnostica si terapeutica;
- histeroscopie;
- interventii chirurgicale;
- spermograma;
- spermocultura;
- punctie testiculara;
- proceduri ginecologice;

FIV
ICSI

Dr. Vonica Ilie - medic primar obstetrica ginecologie;
Dr. Strohmer Heinz - medic specialist obstetrica - ginecologie Clinica Kinderwunschzentrum, Spitalul Goldeness Kreuz, Viena;
Dr. Anghelescu Ionela - medic specialist obstetrica - ginecologie;
Dr. Moise Oana - medic specialist obstetrica - ginecologie;
Dr. Silviu Andrei - medic specialist urologie;
Dr. Murgu Vasile - medic primar ATI;
Dr Sandu Gabriel - medic specialist ATI.

<b>Embriologi:</b>

Woeber Martina - Clinica Kinderwunschzentrum, Spitalul Goldeness Kreuz, Viena;
Raduica Andreea;
Valcu Ruxandra.

luni - vineri 08:00 - 20:00;
sambata 09:00 - 14:00.

la telefon: 021.310.99.41 sau 021.310.99.42;
Call center: 021.9267.

costul unei interventii este cuprins intre 1.800 si 2.400 de Euro;
la aceasta se adauga costurile tratamentului de stimulare ovariana, care difera de la un pacient la altul.

Opinii utilizatori

Acordati-va o sansa!
De Saralu pe 13 Noiembrie 2013

Cei mai profesionisti!

Date contact Polisano FIV Bucuresti
De Saralu pe 13 Noiembrie 2013

Alessandra, datele de contact le gasesti pe site

CENTRUL DE FERTILITATE BUCURESTI
012015 Bucuresti
Str. Mircea Eliade nr.18, sector 1
E-mail: fivbucuresti@polisano.ro
Tel: 021 310 99 41/42
Fax: 021 310 99 43

Programari: 021.9267

Program:

Luni - Vineri: orele 08.00 - 20.00
Sambata: orele 09.00 - 13.00

Este ideal sa va programati prin telefon. Inaintea primei consultatii veti primi informatii importante prin telefon, precum si ceea ce va este necesar la prima intalnire.

Clinica Polisano Bucuresti a inaugurat Centrul de fertilizare in vitro in iulie 2011
De Saralu pe 13 Noiembrie 2013

Maria, Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti, inaugurat in iulie 2011 este cel de-al doilea centru deschis in colaborare cu Profesorul Heinz Strohmer, echipa de medici specialisti ginecologi si embriologi fiind instruiti la Clinica Kinderwunschzentrum din Viena si ulterior la Centrul de Fertilitate Sibiu.

FIV
De Alessandra pe 14 Ianuarie 2013

Buna seara,as dori sa stiu niste informati de la dumneavoasta daca se poate sa imi raspundeti cat se poate de promt. Sunt o femeie de 41 de ani de origine braziliana. Sunt interesata sa fac un FIV. Deci: sunt singura, nu sunt casatorita, n-am prieten sau iubit. Imi doresc un copil de mult timp, chiar daca am pierdut o sarcina, eu vreau sa merg mai departe, nu vorbesc romana deloc, dar acesta nu este un impediment, ca am sa vin cu o persoana care vorbeste limba romana. Eu vorbesc: spaniola, portugeza si germana putin. Imi pueti spune daca ma puteti ajuta in acest caz si pe mine cu anumite informati cum ar fi: - pot sa fac un FIV singura? - cat ma cost pe total aceasta inseminare?

Fertilizare
De Simona tihan pe 05 Septembrie 2012

Foarte profesionisti.

Deschidere FIV Polisano
De Nicoleta pe 31 Mai 2011

Centrul FIV Polisano Bucuresti se deschide pe 1 iunie.

Centru FIV in Bucuresti
De Maria pe 24 Februarie 2010

Cand va fi deschis acest centru de fertilizare in Bucuresti si in ce zona a orasului?

Contact Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti

Adresa

Mircea Eliade, 18, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Intersectia dintre Mircea Eliade si Calea Floreasca
Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.