• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul Medical Med New Life

Centrul Medical Med New Life prin departamentul de obstretica-ginecologie, se ocupa, in mod special, de tratamentul sterilitatii, folosind cele mai noi metode de investigatie.

Centrul Medical Med New Life prin departamentul de obstretica-ginecologie, se ocupa, in mod special, de tratamentul sterilitatii, folosind cele mai noi metode de investigatie.

fertilizarea in vitro
ginecologie
dermatologie
endocrinologie
boli interne
chirurgie generala
chirurgie plastica

FIV
conditii pentru Fiv
metoda Fiv

prof. <a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Raphael-Ron-El-s6140.html">Dr. Raphael Ron-El</a>
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Anca-Gherasie-s3966.html">Dr. Anca Gherasie</a>
dr Petre Bratila
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Cristian-Gherasie-s3967.html">Dr. Cristian Gherasie</a>
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Elvira-Bratila-s4321.html">Dr. Elvira Bratila</a>,
dr. Anca Stanga
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Ioana-Lutescu-s4689.html">Dr. Ioana Lutescu</a>
<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Dragos-Albu-s3795.html">Dr. Dragos Albu</a>
dr. Ranetti Aurelian
dr.Alice Popescu
dr. Cristian Iurea
dr. Sorin Bratila
dr. George Ilie
dr. Carmen Ursache
dr. Malin Calman
dr. YOEL
dr. Raziel
dr. Friedler

conditiile generale ce trebuie indeplinite de catre pacienti pentru realizarea fertilizarii in vitro sunt: prezenta obligatorie a cuplului
discutie despre istoricul sterilitati
verificarea analizelor efectuate de cuplu
examenul clinic al pacientei

luni vineri 09:00 - 18:00
sambata 09:00 - 12:00

puteti suna la numerele de telefon 021.326.39.99/ 021.326.39.98 / 021.326.39.97 sau completand formularul de pe site

consultatie: 100 euro;
control: 50 euro;
ecografie sarcina: 100 euro;
fertilizare in vitro 1: 3000 euro;
fertilizare in vitro 2: 3500 euro;
embriotransfer: 900 euro;
punctie testiculara: 1200 euro

Opinii utilizatori

180
De Christian louboutin pe 14 Ianuarie 2015

christian louboutin
| christian louboutin
| cheap christian louboutin shoes
christian louboutin pigalle
mens christian louboutin
[b][url=https://www.christianlouboutindiscount.org/]christian louboutin[/url][/b]
| [b]

Profesionisti
De Luminita pe 18 Decembrie 2012

Eu sunt foarte multumita de serviciile oferite de medicii si personalul acestei clinici! Mult succes in continuare!

Informatii suplimentare
De Cristina pe 02 Aprilie 2012

Buna, te rog din inima sa imi dai si mie mai multe detalii despre operatia pe care ai facut-o si despre dr. Bratila. Imi poti da un mail la: cri4315@yahoo.com. Multumesc frumos!

Centrul Medical Med New Life
De Maria pe 03 Martie 2011

Cu toata inima, eu cunosc cuplu ca din primul FIV are o fetita. Acum e mare frumoasa si inteligenta. Desigur e si mana lui Doamne-Doamne, dar fiecare cu norocu lui. Iti doresc bafta.

Centrul Medical Med New Life
De VERONICA pe 06 Ianuarie 2011

Te rugam sa ne dai mai multe detalii cu privire la fiv.

Raspuns pentru Samirei
De Cyndy pe 09 August 2010

M-am informat asupra celor aratate de tine si in clinica nu figureaza complicatii la operatiile Dr. Bratila Sorin. Eu nu am decat cuvinte de lauda, iar sinii mei arata perfect.

Raspuns Samira
De Anca pe 23 Martie 2010

Ceea ce scrii este exagerare. Toate pacientele cu care am vorbit nu au decat cuvinte de lauda.

Centrul Medical Med New Life
De Adina Mihalache pe 07 Martie 2010

Rata maxima de reusita pt fertilizarea in vitro

Dr. Sorin Bratila
De Samira pe 23 Decembrie 2009

Pentru toate femeile care isi doresc sa aiba sani mai frumosi, mari, mici, informati-va foarte bine inainte de a va duce la un chirurg plastician, pentru a nu face aceeasi greseala ca si mine. Am fost operata la sani de acest "medic", Sorin Bratila - rezultatul a fost un super dezastru - cicatrici imense, forma anatomica oribila, vindecarea taieturilor(carne vie) a durat 5 luni, chiar in ziua operatiei, in momnetul in care achitam costul mi-a cerut un pret mai mare cu 10 mil. decat cel comunicat initial. Toti chirurgii la care am fost ulterior si care au vazut opera au fost uimiti de ce mi-a putut face; in final am decis sa corectez tot ceea ce a distrus Sorin Bratila, a fost mult chin si durere, dar acum este bine. Asadar, dragi doamne si domnisoare, aveti mare grija inainte de a face un astfel de pas, analizati bine si nu va aruncati cu capul inainte.

Contact Centrul Medical Med New Life

Adresa

Romulus, 57, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.med-new-life.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.