• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul GynePro Fertilizare in vitro

Centrul GynePro se mandreste cu faptul ca din cele 4 metode de fertilizare cunoscute - fertilizare in vitro clasica FIV, inseminare intercitoplasmatica ICSI, P-ICSI care se realizeaza prin procedura ICSI insa, este insotita de un test de selectie a celor mai performanti spermatozoizi si IMSI, injectie intracitoplasmatica de sperma selectata...

Centrul GynePro se mandreste cu faptul ca din cele 4 metode de fertilizare cunoscute - fertilizare in vitro clasica FIV, inseminare intercitoplasmatica ICSI, P-ICSI care se realizeaza prin procedura ICSI insa, este insotita de un test de selectie a celor mai performanti spermatozoizi si IMSI, injectie intracitoplasmatica de sperma selectata morfologic, toate fiind aplicate cu succes in cadrul centrului medical.

diagnostic si terapie in infertilitate si sterilistate
tehnici de inseminare
ginecologie si obstetrica diagnostic prenatal
evaluarea gravidei
studiul patologiilor genetice
conservare ovule si sperma
andrologie

fertilizare
obstetrica - ginecologie

Dr. Remus Maxim
dr. Mitea Danaila
Dr. Horatiu Deutsch,
Dr. Cristi Taroi

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0269.243.884

Opinii utilizatori

Centrul GynePro Fertilizare in vitro
De Ramona pe 23 Februarie 2011

Va salut pe toare cele care ati scris aici, as avea si eu o intrebare, cat costa fertilizarea in vitro? Ca nu am vazut tarife afisate. Multumesc!

Centrul GynePro Fertilizare in vitro
De Oanca gabriela pe 19 Ianuarie 2011

Super.

Centrul GynePro Fertilizare in vitro
De Roxana pe 20 Mai 2010

Calitatea se plateste, intr-adevar sunt costurile ridicate, dar esti tratat ca un om, nu ca un animal cum e in toate spitalele din Romania.

Centrul GynePro Fertilizare in vitro
De N pe 13 Februarie 2010

Sincer mie chiar nu mi se par mari. Poate persoana respectiva nu realizeaza costul echipamentului medical si al produselor necesare pentru analize de laborator si etc, dar eu zic ca sunt acceptabile. Decat sa ma duc la manichiura de 2 ori pe luna prefer sa investesc banii aia in sanatatea mea si sa-mi fac un control periodic.

Centrul GynePro Fertilizare in vitro
De Mihai maria pe 04 Februarie 2010

As dori sa stiu la ce i s-au parut mari costurile in cadrul clinicii Gynepro? asta pentru a ne ajuta sa intelegem unde trebuie sa intervenim.
Multumesc.

Centrul GynePro Fertilizare in vitro
De Ion pe 26 Ianuarie 2010

Super profi, dar costurile sunt mari.

Contact Centrul GynePro Fertilizare in vitro

Adresa

Dumbravii, 24, Sibiu, Sibiu

Site www.gynepro.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.