• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

American Medical Center

La American Medical Center centru de fertilizare in vitro - fertilizarea in vitro se realizeaza cu tratamente si proceduri de ultima ora si se colaboreaza cu specialisti din Romania si Israel. Fertilizarea in vitro are mai multe etape si anume: obtinerea mai multor foliculi ovarieni maturi prin stimulare hormanala ovariana, recoltarea ovocitelor...

La American Medical Center centru de fertilizare in vitro - fertilizarea in vitro se realizeaza cu tratamente si proceduri de ultima ora si se colaboreaza cu specialisti din Romania si Israel. Fertilizarea in vitro are mai multe etape si anume: obtinerea mai multor foliculi ovarieni maturi prin stimulare hormanala ovariana, recoltarea ovocitelor materne celule sexuale continute in foliculii ovarieni, prin punctie vaginala ghidata ecografic, recoltarea spermei, fertilizarea in laborator si obtinerea unor embrioni viabili, transferul in uterul mamei a unui numar de embrioni viabili, eventuala sustinere hormonala a primelor saptamani de gestatie.<br><br> Durata tratamentului hormonal la domiciliu este de aproximativ o saptamana. Rezultatele depind de patologie, varsta, greutatea, raspunsul la tratament si nu se garanteaza obtinerea si mentinerea unei sarcini de la primul ciclu de tratament. Programul de crioconservare permite conservarea pe durata mai multor ani a embrionilor obtinuti prin fertilizarea in vitro si a spermei, fara alterarea acestora.<br><br>Banca de sperma este utila deoarece se poate conserva sperma unor bolnavi ce necesita tratamente ce afecteaza calitatea spermei, inainte de inceperea tratamentului. Se poate conserva sperma si poate fi folosita pentru fertilizarea partenerei in absenta partenerului pentru o perioada mai lunga de timp, se poate avea acces imediat la sperma unui donator in cazul inseminarii artificiale cu sperma de donator.<br><br>Donarea de ovocite ii da posibilitatea unei femei sa duca o sarcina si sa nasca un copil prin fertilizarea cu sperma sotului a unui ovocit obtinut de la o donatoare si este valabil si in cazul unor femei care au intrat deja in menopauza. Mama purtatoare - in cazul in care femeia nu poate duce o sarcina - de exemplu nu mai are uter- embrionii obtinuti pot fi transferati pentru a fi crescuti in uterul unei mame purtatoare.
Evolutia unei sarcini aparuta dupa FIV este exact ca a unei sarcini aparuta pe cale naturala.

fertilizare in vitro
medicina muncii
medicina interna si specialitati derivate
medicina generala
chirurgie si specialitati chirurgicale
departamentul de explorari si investigatii
stomatologie

IVF
IUI

acest serviciu medical special se realizeaza cu tratamente si proceduri de ultima ora, prin colaborarea cu specialisti de marca din Romania si Israel.

toate demersurile medicale pentru fertilizarea in vitro au loc in spitale de specialitate din Israel

exista doua programe IVF si IUI

luni - vineri 08:00 - 20:00
sambata 09:00 - 12:00 cu programare

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.637.2830 / 0743 188830

Opinii utilizatori

SOS Infertilitatea
De Irina pe 16 Martie 2011

Gasiti toate preturile la fiv 2011 pe blogul Asociatiei SOS Infertilitatea.

American Medical Center
De Fytze_fytze1@yahoo.com pe 27 Februarie 2011

Cat costa un fiv? Sunt foarte interesata, am 31 de ani si imi doresc foarte mult un copil.

American Medical Center
De Marius pe 04 Noiembrie 2010

Sotia a fost operata de chist ovarian si a fost scos uterul. Se mai poate face fertilizarea in vitro?

American Medical Center
De Ana pe 23 August 2010

Da, se pot face fiv cu embriotransfer, si cu mame purtatoare.

Intrebare
De Ania pe 06 Mai 2010

Imi pot fi transferati embrioni pentru a fi crescuti in uterul unei mame purtatoare in Romania?

American Medical Center
De Julia81 pe 22 Aprilie 2010

Sunt foarte interesata sa am un copil si cu sotul nu pot avea. Cat te-a costat si cum ai procedat. Eu incerc sa infiez o fetita e la mine de 3 luni, dar nu prea ne dau sanse id-ul meu de mess este rodicutza81 merci mult.

mai multe informatii despre vitro
De Andreea pe 22 Februarie 2010

Buna Mihaela, te rog sa imi dai mai multe detalii despre clinica din Israel ce costuri au fost per total pentru fertilizare in vitro
astept raspuns
multumesc

Inseminare in vitro
De Amelia pe 18 Februarie 2010

Care sunt costurile pentru inseminare?

Cea mai buna clinica
De Sticlaru mihaela pe 22 Ianuarie 2010

buna ,am mers in Israel pentru fertilizare, iar rezultatul a fost unul pozitiv.

Fertilizare in vitro
De Oana pe 30 Noiembrie 2009

Buna seara.
Care sunt costurile pentru fertilizarea in vitro?

Contact American Medical Center

Adresa

Nasaud, 68, Bucuresti, Sectorul 5

Reper Liberty Center
Site americanmedicalcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.