• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Tip:
Carte pentru copii
Editura:
Cartea Copiilor
Domeniu:
Pentru copii

Ziua lui Miffy

Nick Bruna este unul dintre cei mai faimosi autori de literatura pentru copii din intreaga lume. Nascut in Olanda, Bruna a scris si ilustrat peste 100 de carti. Acestea au fost traduse in 40 de limbi si s-au vandut in peste 80 de milioane de exemplare. Fetita-iepuras Miffy, cel mai popular personaj al cartilor sale, a fost creat în 1955....

Nick Bruna este unul dintre cei mai faimosi autori de literatura pentru copii din intreaga lume. Nascut in Olanda, Bruna a scris si ilustrat peste 100 de carti. Acestea au fost traduse in 40 de limbi si s-au vandut in peste 80 de milioane de exemplare. Fetita-iepuras Miffy, cel mai popular personaj al cartilor sale, a fost creat în 1955. Reprezentand personificarea copiilor de pretutindeni, Miffy este inocenta, plina de energie si exploreaza orice situatie noua cu deschidere si curiozitate.

Ziua lui Miffy este o poveste plina de sensibilitate si naturalete, care o prezinta pe fetita iepuras ca pe un copil obsnuit, traind cu intensitate cea mai fericita zi a anului, propria aniversare. Nici nu s-a luminat bine de zi, ca sare nerabdatoare din pat. Se imbraca cu rochita preferata si este intampinata de parintii ei, ce-i fac o supriza si-i impodobesc scaunelul cu flori. Curioasa, desface in graba cadourile primite si gaseste un fluier, creioane colorate si o foarfeca adevarata, cum ii place ei sa spuna, plina de entuziasm. Prietenii vin s-o felicite, iar Miffy, emotionata, se fastaceste. Momentul nu dureazã mult, pentru ca toti abia asteapta sa se joace cu mingea. Caderea serii ii gaseste tot in curtea casei, cand bunicii lui Miffy vin la cina, cu un cadou special.

Dick Bruna

0 - 6 ani

28 de pagini

2007

16 RON

Opinii utilizatori

Contact Ziua lui Miffy

Site www.carteacopiilor.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.