• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
0 opinii
Tip:
Carte pentru copii
Editura:
Aramis
Domeniu:
Educatie
; Pentru copii

Ziggy & Zaggy - Adventures in Englishland

Ziggy & Zaggy - Adventures in Englishland

Ziggy, veverita isteata, si Zaggy, castorul ghidus, cei doi prieteni ai centrului Shakespeare School, ii invita pe copii in universul plin de aventuri al limbii engleze cu noua carte "Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland".

Conversatiile dintre Ziggy si...

Ziggy & Zaggy - Adventures in Englishland

Ziggy, veverita isteata, si Zaggy, castorul ghidus, cei doi prieteni ai centrului Shakespeare School, ii invita pe copii in universul plin de aventuri al limbii engleze cu noua carte "Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland".

Conversatiile dintre Ziggy si Zaggy, personajele deja celebre de la Radio Itsy Bitsy, vor putea fi si citite de astazi, iar cei mici vor descoperi modalitati noi de a invata limba engleza in stilul Shakespeare School: distractiv si prietenos.

Cartea reprezinta astfel un prilej pentru copii de a invata elemente de baza din limba engleza (numere, culori, nume de haine, de activitati, hobby-uri, locuri in oras, numele alimentelor, expresii uzuale) si de a descoperi in acelasi timp Marea Britanie, intrucat Ziggy si Zaggy vor da lectiile de engleza in timp ce vor calatori in diverse locuri interesante, vor merge la cumparaturi, la circ, la scoala si vor vizita cele mai frumoase obiective din Regat.

Cartea "Ziggy & Zaggy - Adventures in Englishland" a fost lansata marti, 27 noiembrie, in cadrul unui eveniment gazduit de Ceainaria Carturesti din Bucuresti. intalnirea a reprezentat o invitatie la joc si o reintoarcere la bucuriile copilariei: participantii au avut ocazia sa le cunoasca pe cele doua personaje si sa descopere lectiile distractive de limba engleza pe care Shakespeare School le promoveaza.

La eveniment au participat Adriana Alionte, Director general al Shakespeare School, Nicoleta Dinescu, Director Academic al Shakespeare School, Georgiana Bose si Marilena Chirculete (coordonatorii proiectului si vocile personajelor Ziggy si Zaggy), echipa de profesori Shakespeare School, reprezentati ai Asociatiei profesorilor de engleza din Romania (BETA), profesori de engleza, parinti si copii.

"Ne bucuram foarte mult ca am reusit sa continuam povestea personajelor Ziggy si Zaggy si printr-o carte. Din septembrie 2011, de cand lectiile lor de engleza sunt difuzate la postul de radio Itsy Bitsy, Ziggy si Zaggy s-au bucurat de mult succes si am considerat ca este momentul potrivit sa publicam si o carte cu ajutorul careia copiii sa invete engleza cu zambetul pe buze. Shakespeare School este definit de un stil de predare cald si prietenos, care permite atat celor mici, cat si celor mari sa invete cu drag, intr-un mediu confortabil, iar "Ziggy & Zaggy - Adventures in Englishland" a fost construita pe acest stil, care sa transmita copiilor nu doar cunostinte, ci si indragirea limbii engleze.", a declarat prof. Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

"Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland" a fost tiparita la Editura Aramis si este recomandata copiilor cu varste intre 5 si 10 ani. Cartea este disponibila online, pe pagina editurii, si in librarii.

Aparitia editoriala marcheaza totodata o noua etapa in dezvoltarea Shakespeare School, centrul aniversand de curand implinirea a 10 ani de existenta. Aniversarea este marcata vizual, prin adoptarea unei noi identitati si relansarea site-ului, iar noua deviza a scolii, engleza cu caracter, reflecta obiectivele si valorile scolii, urmarind nu numai insusirea de cunostinte, ci si formarea cursantilor sai.

Shakespeare School

recomandata copiilor cu varste intre 5 si 10 ani;

128 pagini;

2012

17,00 RON

Opinii utilizatori

Contact Ziggy & Zaggy - Adventures in Englishland

Site aramis.edituraaramis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.