• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Tip:
Carte pentru copii
Editura:
Cartea Copiilor
Domeniu:
Educatie

Stejarul pitic, cel mai bun tatic!

Stejarul pitic, cel mai bun tatic!

Stejarul pitic, cel mai bun tatic!
Povestea orasului Tot-La-Fix
Cadoul Celestinei
Atacul televizoarelor
Poveste de iarna

Cinci povesti inteligente, amuzante, scrise inspirat si cu gandul la copiii de azi, s-au cuibarit in aceasta carte si abia asteapta sa fie citite si...

Stejarul pitic, cel mai bun tatic!

Stejarul pitic, cel mai bun tatic!
Povestea orasului Tot-La-Fix
Cadoul Celestinei
Atacul televizoarelor
Poveste de iarna

Cinci povesti inteligente, amuzante, scrise inspirat si cu gandul la copiii de azi, s-au cuibarit in aceasta carte si abia asteapta sa fie citite si impartasite.

Prima te invata despre cum grija si iubirea oferite celorlalti te pot transforma si iti pot oferi o multime de bucurii. Ce-a de-a doua iti reaminteste cat de important este sa nu uiti ceea ce conteaza cu adevarat in viata.

A treia, "Cadoul Celestinei", iti face cunostinta cu o fetita care nu mai stia sa se bucure pentru ca avea aproape tot ce isi putea dori. Nici nu se termina bine povestea Celestinei ca televizoarele isi incep atacul in cea de-a patra poveste, in care ni se aduce aminte ca orice exces capata putere asupra noastra si ne poate face mult rau daca nu gasim un echilibru sanatos.

Povestea de incheiere este o "Poveste de iarna" care ne poarta peste mari si zari pana in desert, pe taramul tuaregilor, facandu-ne partasi la o minune si un adevar - atunci cand iti doresti cu tarie un lucru, mai devreme sau mai tarziu dorinta se indeplineste.

Victoria Patrascu, ilustratii de Livia Coloji

grupa de varsta: 3 - 10 ani;

format mare 20x26 cm, carte ilustrata
cu coperta cartonata, 48 pag.

15,75 RON

Opinii utilizatori

Contact Stejarul pitic, cel mai bun tatic!

Site www.carteacopiilor.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.