• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Tip:
Carte pentru copii
Domeniu:
Educatie

Planse / Desene cu nisip colorat pentru Halloween

Descopera alaturi de noi magia nisipului colorat.

Animale domestice, salbatice, mijloace de transport, personaje de poveste pot prinde viata cu ajutorul imaginatiei si indemanarii copiilor.

Pasii sunt foarte simpli:

- alege modelul preferat
- descopera partea "lipicioasa"
- presara nisipul colorat...

Descopera alaturi de noi magia nisipului colorat.

Animale domestice, salbatice, mijloace de transport, personaje de poveste pot prinde viata cu ajutorul imaginatiei si indemanarii copiilor.

Pasii sunt foarte simpli:

- alege modelul preferat
- descopera partea "lipicioasa"
- presara nisipul colorat lasand frau liber imaginatiei
- pune-l in rama sau agata-l pur si simplu in cui
- arata-le prietenilor "opera ta"

Este o activitate ce se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani.
Se poate desfasura la gradinita, in scoala, acasa, in locuri de joaca, la petreceri, evenimente cu tematica, ateliere de creatie, etc.

Daca aveti vreun personaj preferat si doriti sa-l aveti ca plansa cu nisip colorat, asteptam sa ne scrieti la: office@adrikadesign.ro.

Opinii utilizatori

Contact Planse / Desene cu nisip colorat pentru Halloween

Site figurinedecolorat.blogspot.ro

desenecunisipcolorat.blogspot.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.