• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Tip:
Carte pentru parinti
Domeniu:
Educatie
; Familie

Parenting, cu Florian Colceag

Pachetul PARENTING 2009 ofera modalitatile practice performante care te ajuta sa-ti intelegi cu adevarat copilul, de la nastere pana la varsta cand isi ia viata in propriile maini!

Mai multe detalii gasiti aici: http://www.infospeed.ro/promotieparenting/

De ce PARENTING?

Pentru ca vei sti:

cum sa-ti educi...

Pachetul PARENTING 2009 ofera modalitatile practice performante care te ajuta sa-ti intelegi cu adevarat copilul, de la nastere pana la varsta cand isi ia viata in propriile maini!

Mai multe detalii gasiti aici: http://www.infospeed.ro/promotieparenting/

De ce PARENTING?

Pentru ca vei sti:

cum sa-ti educi copilul ca sa fie un geniu
ce este liberul arbitru si ce rol are
care este rolul pedepsei si al recompensei
cum sa-l sprijini pentru a-si consolida increderea in sine
cum sa sustii dezvoltarea personala a copilului tau
care sunt mecanismele de inductie-copiere
cum sa-ti motivezi copilul
care este rolul calculatorului si al internetului in dezvoltarea copilului
cum sa sprijini dezvoltarea emotionala a copilului
care este importanta rolurilor
cum sa-i identifici si sa-i formezi abilitatile
care sunt domeniile de interes
cum invata copilul tau
care este rolul pedepsei si al recompensei
cum sa-i cresti increderea in sine
ce efecte are abuzul emotional asupra copilului
cum sa intelegi personalitatea copilului
care sunt potentialele abandonate
cum sa-l directionezi
ce este mediul de comunicare al copilului
cum cooperezi cu propriul copil
ce sunt schemele comportamentale
ce calitati merita dezvoltate sau abandonate

Parenting

2009

pretul promotional al pachetului este de 320 lei (50 % reducere) si contine:

cele 4 dvd -uri
cursurile in format mp3
cartea Parinti Straluciti – Profesori Fascinanti

Opinii utilizatori

Contact Parenting, cu Florian Colceag

Site www.infospeed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.