• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Tip:
Carte pentru parinti
Editura:
Meteor Press
Domeniu:
Mama si copilul

Legile mamei Murphy pentru parinti

Cartea Legile mamei Murphy scrisa de Bruce Lansky porneste de la premisa: Mama stie cel mai bine... Dar nimeni niciodata nu o asculta, autorul prezentand o serie de legi si adevaruri despre copii. Mama Murphy este singura care nu se sfieste, ci enunta raspicat aceste legi, neavand nici un motiv sa se ascunda dupa deget. Ea a invatat ce inseamna sa...

Cartea Legile mamei Murphy scrisa de Bruce Lansky porneste de la premisa: Mama stie cel mai bine... Dar nimeni niciodata nu o asculta, autorul prezentand o serie de legi si adevaruri despre copii. Mama Murphy este singura care nu se sfieste, ci enunta raspicat aceste legi, neavand nici un motiv sa se ascunda dupa deget. Ea a invatat ce inseamna sa fii parinte lovindu-se cu capul de toate pragurile. Exact ca mamele dinaintea ei.

Mama Murphy nu se rusineaza sa spuna adevarurile despre copii si a beneficiat de o sumedenie de sfaturi utile. Asa cum este metoda infailibila de a ramane gravida sau tratamentul fara gres pentru colici. Ea va va spune ce legume va manca un copil si cum sa va dati seama care dintre pusti a inceput de fapt incaierarea, fara a fi nevoie sa le smulgeti unghiile cu clestele. Va poate spune chiar si cum sa deschideti canale de comunicatii cu intreaga familie, atunci cand credeti ca asa ceva este imposibil.

Ca orice oparinte iti doresti tot ce este mai bun pentru copilul tau si de aceea Legile mamei Murphy pentru parintii este utila, ajutandu-te sa accepti orice s-ar intampla si sa-ti iubesti copii asa cum sunt ei de fapt.

Bruce Lansky

Mama si copilul

96 de pagini

2007

8,1 RON

Opinii utilizatori

Contact Legile mamei Murphy pentru parinti

Site www.meteorpress.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.