• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Tip:
Carte pentru copii
Editura:
Cartea Copiilor
Domeniu:
Educatie
; Pentru copii

Hai-hui prin Univers

Universul, pe intelesul celor mici, in noua carte a editurii Cartea Copiilor!

Daca pana acum Universul si tot ceea ce cuprinde el au fost prezentate ca simple informatii astronomice, iata ca a sosit vremea unei expeditii de poveste printre stele si planete.

Noua carte Hai-hui prin Univers, publicata de editura Cartea Copiilor...

Universul, pe intelesul celor mici, in noua carte a editurii Cartea Copiilor!

Daca pana acum Universul si tot ceea ce cuprinde el au fost prezentate ca simple informatii astronomice, iata ca a sosit vremea unei expeditii de poveste printre stele si planete.

Noua carte Hai-hui prin Univers, publicata de editura Cartea Copiilor prezinta o varianta a spatiului plina de imaginatie, de informatii pe intelesul copiilor si de mult umor.

Actiunea se petrece in anul 3001 cand ceea ce inca ni se pare un mister acum, a devenit la ordinea zilei, iar pamantenii locuiesc si muncesc pe asteroizi.

Protagonistii expeditiei Hai-hui prin Univers – clasa doameni Holisor, o gasca de animale foarte simpatice si haioase, de-o seama cu cei mici si curiosi - strecoara de-a lungul calatoriei prin spatiu tot felul de intrebari si glume, care transforma lectia de astronomie intr-o joaca.

Autobuzul lor scolar zboara prin spatiu aproape cu viteza luminii si-i poarta spre planete, sateliti sau asteroizi, ii duce in apropierea Soarelui sau a cometelor si strabate hyper-tuneluri spre alte stele.

Pregatiti-va sa vedeti fete ale planetelor pe care nu le stiati si nici macar nu vi le inchipuiati. Odata intorsi acasa veti privi Pamantul cu alti ochi.

Mauri Kunnas este probabil cel mai iubit autor si ilustrator finlandez contemporan de literatura pentru copii. Fiecare carte a sa devine imediat bestseller, datorita modului extrem de creativ si atragator in care abordeaza subiecte de mare interes pentru copii si cu o bogata incarcatura educativa.

Mauri Kunnas

carti educative

grupa de varsta: 5 - 100 ani

24 - 30 cm / carte cu coperta cartonata / 52 pagini

2013

35 RON

Opinii utilizatori

Contact Hai-hui prin Univers

Site www.carteacopiilor.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.