• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Tip:
Carte pentru parinti
Editura:
Curtea Veche
Domeniu:
Familie

Greselile parintilor ii pot distruge pe copii

Greselile parintilor ii pot distruge pe copii - Voce de exceptie in domeniul educatiei copiilor si adolescentilor, dr. Laura Schlessinger afirma cu curaj lucruri pe care altora le este teama si sa le priveasca in fata.

Intr-un climat social, economic, politic si cultural in care se pune din ce in ce mai mult accent pe drepturile si...

Greselile parintilor ii pot distruge pe copii - Voce de exceptie in domeniul educatiei copiilor si adolescentilor, dr. Laura Schlessinger afirma cu curaj lucruri pe care altora le este teama si sa le priveasca in fata.

Intr-un climat social, economic, politic si cultural in care se pune din ce in ce mai mult accent pe drepturile si libertatile individului in detrimentul responsabilitatilor sale ca om, ca membru al comunitatii si ca parinte, dr. Schlessinger indrazneste sa lupte impotriva curentului general.

Dr. Laura Schlessinger atrage atentia asupra adevaratului inteles al ideilor gaunoase care li se inoculeaza de citeva decenii parintilor, de catre diferite grupuri de interese. In opinia sa, exista cateva lucruri esentiale in educatia unui copil, peste care nu se poate trece cu superficialitate:

<li>familia traditionala, cu doi parinti de sexe diferite, ramane cel mai bun mediu de crestere a unui copil;
<li>copiii lasati in grija bonelor sau a institutiilor statului de dimineata pina seara inseamna copii neglijati, care sufera din cauza lipsei de iubire parinteasca;
<li>taticii chiar sunt necesari, chiar daca astazi e din ce in ce mai la moda sa fii mama singura;
<li>procrearea prin mijloacele tehnologice moderne aduce cu sine multe probleme neprevazute, in plan psihic si genetic;
<li>o educatie corecta inseamna, in primul rand, disciplina si realism;
<li>copiii au nevoie ca parintii sa le fie modele de integritate, nu prieteni indulgenti.

Dr. Schlessinger este autoarea mai multor carti devenite bestseller (printre care si 10 motive stupide care distrug un cuplu, aparuta si in limba romana). Voce de exceptie in domeniul educatiei copiilor si adolescentilor, dr. Laura Schlessinger afirma cu curaj lucruri pe care altora le este teama si sa le priveasca in fata.

Laura Schlessinger

Familia la Curtea Veche

352 de pagini

2004

17.00 RON

Opinii utilizatori

Contact Greselile parintilor ii pot distruge pe copii

Site www.curteaveche.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.