• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Tip:
Carte pentru copii
Editura:
Corint Junior
Domeniu:
Pentru copii

Fablehaven Tinutul Magic!

Fablehaven Tinutul Magic!
Secole la rand, creaturi mitice de tot soiul au fost adunate intr-un refugiu ascuns numit Fablehaven, pentru a le impiedica disparitia.
Sanctuarul supravietuieste si in ziua de astazi, fiind una dintre ultimele fortarete de magie adevarata.
Fermecator? Desigur.
Palpitant? Poti sa pui...

Fablehaven Tinutul Magic!
Secole la rand, creaturi mitice de tot soiul au fost adunate intr-un refugiu ascuns numit Fablehaven, pentru a le impiedica disparitia.
Sanctuarul supravietuieste si in ziua de astazi, fiind una dintre ultimele fortarete de magie adevarata.
Fermecator? Desigur.
Palpitant? Poti sa pui pariu.
Inofensiv? Ei bine, de fapt, lucrurile stau chiar pe dos...

Kendra si fratele ei, Seth, habar n-au ca bunicul lor este actualul ingrijitor al tinutului Fablehaven. In padurea ingradita, legi stravechi mentin o ordine relativa intre troli avari, satiri rautaciosi, vrajitoare complotiste, dracusori ranchiunosi si zane geloase. Cand regulile sunt insa incalcate. Seth este un pic prea curios si nesabuit pentru binele sau, fortele puternice ale raului se dezlantuie, iar Kendra si fratele ei au parte de cea mai mare provocare din viata lor. Pentru a-si salva familia, tinutul Fablehaven si poate chiar lumea, Kendra si Seth trebuie sa-si adune curajul ca sa faca lucrurile de care se tem cel mai tare.

Brandon Mull

fantazie, aventura

320 de pagini

2009

44,90 RON

Opinii utilizatori

Contact Fablehaven Tinutul Magic!

Site www.corintjunior.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.