• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Tip:
Carte pentru copii
Domeniu:
Familie

Carte pentru copii Sfaturi pentru cei mici in familie

Editura 5D va propune carti din suflet pentru suflet.

Bucurati-va cu o lectura placuta! Speram sa va oferim prin aceasta carte, un ajutor in comunicarea dintre generatii. Dorim sa transmitem copiilor un sentiment mai puternic de siguranta in preajma adultilor foarte ocupati, ai zilelor noastre. Abordam relatia copilului cu fiecare membru...

Editura 5D va propune carti din suflet pentru suflet.

Bucurati-va cu o lectura placuta! Speram sa va oferim prin aceasta carte, un ajutor in comunicarea dintre generatii. Dorim sa transmitem copiilor un sentiment mai puternic de siguranta in preajma adultilor foarte ocupati, ai zilelor noastre. Abordam relatia copilului cu fiecare membru al familiei, iar sfatul nostru este:

"Zambeste, in fiecare minut, in fiecare zi, si in fiecare seara, la culcare si aminteste-ti, noi toti te iubim!"

Aceasta carte este potrivita si pentru parintii copiilor care o vor primi in dar. Fie ca esti copilul, fie ca esti parintele, speram ca aceasta carticica sa-ti fie de folos. In continuare, vor apare si alte "Sfaturi pentru cei mici".

"Pentru toti copiii, deci si pentru tine,
cel care citesti acum aceste randuri."

Livrarea se face prin posta cu plata ramburs, plus taxe postale in valoare de 3 RON / colet. Pentru comenzi de minim 10 bucati nu se percep taxe postale. Livrare gratuita in municipiul Iasi.

Ana Gabriela

Sfaturi pentru cei mici

2 - 7 ani

24

2010

11 RON

Opinii utilizatori

Sfaturi pentru cei mici in familie
De Cris pe 05 Septembrie 2010

Atat copiii cat si parintii vor descoperi cat de frumoasa e lumea cartilor!

Sfaturi pentru cei mici in familie
De Gabs pe 04 Septembrie 2010

O carte originala pentru copii. Cititi cartea cu copiii vostri!

Contact Carte pentru copii Sfaturi pentru cei mici in familie

Site www.mileniul3.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.