• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Editura:
Corint
Domeniu:
Sanatate
; Retete bebelusi; Familie

Carte de bucate pentru copii

Mancaruri consistente si delicioase, preparate in casa, pentru copiii intre 6 si 18 luni. Retete de Lisa Barnes.

Pentru ca bebelusii sa porneasca in viata cu dreptul, parintii trebuie sa le ofere hrana consistenta, preparata in casa.

Desi hrana pentru copii care se poate cumpara usureaza mult munca oricarui parinte, mancarea...

Mancaruri consistente si delicioase, preparate in casa, pentru copiii intre 6 si 18 luni. Retete de Lisa Barnes. Pentru ca bebelusii sa porneasca in viata cu dreptul, parintii trebuie sa le ofere hrana consistenta, preparata in casa. Desi hrana pentru copii care se poate cumpara usureaza mult munca oricarui parinte, mancarea proaspat preparata este cel mai bun mod de a-i invata pe copii sa deprinda pentru toata viata obiceiul de a se hrani sanatos si de a aprecia mancarea buna. Cele 80 de retete din cartea de fata fac extrem de usoara prepararea unor mancaruri delicioase pentru bebelusi si pentru copiii care incep sa merga de-a busilea, chiar si pentru cei mai ocupati dintre parinti. Retetele sunt prezentate pe grupe de varsta, invatandu-ne cum sa introducem in alimentatia copilului sub 6 luni cereale si piureuri simple de legume, cum sa trecem la mancaruri ceva mai solide, cand bebelusul ajunge la 8 sau 9 luni, si cum sa avansam spre mese propriu-zise pentru micutii intre 12 si 18 luni, pe care ei sa le savureze impreuna cu intreaga familie. Cuprins: Includerea alimentelor solide; Primele gusturi – 6 luni; Arome noi – 7-8 luni; Compozitii noi – 9-11 luni; Mese propriu-zise – 12-18 luni; Substante nutritive esentiale.

Lisa Barnes, traducere de Alina Scurtu

Practic

144

2008

77,50 RON

Opinii utilizatori

Contact Carte de bucate pentru copii

Site www.edituracorint.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.