• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Tip:
Carte pentru copii
Editura:
Crisan
Domeniu:
Pentru copii

Andreea si magarusul

Doua personaje celebre - Andreea si catelul ei nestamparat, Luli - si o grafica realmente de exceptie - iata secretele unei colectii vandute in peste 80 de milioane de exemplare! Colectia are 53 de titluri si continua sa creasca...

"-Sa te intorci acasa? Nici nu te gandi, ii spuse Andreea. Este imposibil... Cateodata parca nu mai...

Doua personaje celebre - Andreea si catelul ei nestamparat, Luli - si o grafica realmente de exceptie - iata secretele unei colectii vandute in peste 80 de milioane de exemplare! Colectia are 53 de titluri si continua sa creasca...

"-Sa te intorci acasa? Nici nu te gandi, ii spuse Andreea. Este imposibil... Cateodata parca nu mai judeci!... Of, si faci atata galagie!... Hai, vino cu mine!
Andreea il duse pe Codita in fanarie:
-Aici nu vei mai deranja pe nimeni.

O viespe bazaia suparator pe la urechile lui Codita. Acesta isi iesi din fire:
-Las' ca-ti arat eu tie!, ii striga el enervat.
Plesni furios cu coada dar nu nimeri viespea. Lovi apoi cu copitele din spate si reusi... sa strice bicicleta fermierului! Ce nenorocire, ce scandal!

Fermierul - care vazuse totul - isi ridica bratele spre cer si striga nervos:
-Ti-am spus eu, Andreea, ca o sa avem mari probleme cu magarul asta!
-Dupa cum ati vazut, n-a facut-o dinadins!...
-Nu mai spune... Asa sunt toti magarii! Ii cunosc eu... Nu trebuie sa ai incredere in ei, pentru ca fac numai prostii.

-Dar, il intrerupse Andreea, totul a fost din cauza unei viespi!
Fermierul continua suparat:
-O sa-l inchid in tarcul oilor si astfel vom avea liniste!"

Traducere si adaptare: Andrei si Horia Crisan

Andreea

peste 5 ani

24, color

2004

13,90 RON

Opinii utilizatori

Contact Andreea si magarusul

Site www.shopandfun.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.