• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Tip:
Carte pentru parinti
Editura:
All
Domeniu:
Mama si copilul

Alimentatia gravidei

Meniuri, retete si remedii naturale pentru o stare buna de sanatate atat a mamei, cat si a copilului

O nastere fara probleme si un copil perfect sanatos sunt si rezultatul celor noua luni de sarcina petrecute intr-un mod corect, cu o alimentatie sanatoasa si completa, care sa poata satisface nevoile unui organism angajat in opera de...

Meniuri, retete si remedii naturale pentru o stare buna de sanatate atat a mamei, cat si a copilului

O nastere fara probleme si un copil perfect sanatos sunt si rezultatul celor noua luni de sarcina petrecute intr-un mod corect, cu o alimentatie sanatoasa si completa, care sa poata satisface nevoile unui organism angajat in opera de construire a unei noi vieti.

Este ceea ce isi propune aceasta carte, bogata in sugestii practice adresate tuturor viitoarelor mame.
Sa mancam si sa alegem pentru doi: de cate calorii, proteine, carbohidrati este nevoie.
Ce alimente sa preferam si ce alimente trebuie sa evitam.
Meniuri, retete, cele mai bune combinatii alimentare.
Cand sunt necesare suplimentele?
Ce substante pot fi daunatoare pentru fat?
Dupa nastere: alimentatia mamei care alapteaza.

Leonella Nava, jurnalista, se ocupa de temele referitoare la sanatate si, in mod special, de raportul dintre alimentatie si sanatate in diferite etape ale vietii.

Leonella Nava

Ghiduri pentru parinti

120 de pagini

17.91 RON

Opinii utilizatori

Alimentatia gravidei
De Balaban Aurelia pe 28 Martie 2010

Ma numesc Aurelia si voi deveni in curand mamica. Este prima sarcina si as dori si eu niste informatii cu privire la alimentarea gravidei. Nu am pe nimeni care sa imi explice toate chestiile astea si as dori sa aflu mai multe. Va multumesc foarte mult si sper ca voi primi aceste informatii pe adresa mea de email (simaptikutza_1984@yahoo.com).

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.