• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
4 opinii
Tip:
Carte pentru parinti
Editura:
All
Domeniu:
Familie
; Mama si copilul; Retete bebelusi; Sanatate

400 de retete culinare pentru copilul tau 0-3 ani

"400 de retete culinare pentru copilul tau 0-3 ani" este un ghid complex si util privind alimentatia copilului 0-3 ani, atat in familie, cat si in colectivitati, cuprinzand:
- notiuni de gastronomie, deosebit de utile in prevenirea si corectarea unor greseli de nutritie;
- peste 400 de retete de preparare a alimentelor, fiecare...

"400 de retete culinare pentru copilul tau 0-3 ani" este un ghid complex si util privind alimentatia copilului 0-3 ani, atat in familie, cat si in colectivitati, cuprinzand: - notiuni de gastronomie, deosebit de utile in prevenirea si corectarea unor greseli de nutritie; - peste 400 de retete de preparare a alimentelor, fiecare preparat avand calculata valoarea sa calorica; - 700 de meniuri zilnice proprii fiecarei grupe de varsta, urmarind asigurarea unei varietati cat mai largi, atat in ceea ce priveste componentele, cat si modul de preparare.

Cernaianu Lauretiu

Mama si copilul

312

2009

29,90 RON

Opinii utilizatori

O mare dezamagire
De Nicoleta pe 20 Octombrie 2016

Imi pare rau ca am achizitionat aceasta carte, este o mare, mare dezamagire. In aproape toate retetele se recomanda zahar si sare. Mi se pare inadmisibil ca intr-o carte ce promoveaza hrana sanatoasa pentru bebelusi sa se recomande introducerea sucurilor de fructe la varsta de 2 luni jumate, iar la 4 luni deja ar trebui sa aiba 2 mese de solide!!! Cartea NU respecta niciuna din recomandarile Organizatiei mondiale a sanatatii cu privire la alimentatia sugarilor.

400 de retete culinare pentru copilul tau 0-3 ani
De Bebelino pe 20 Ianuarie 2015

Azi am cumparat cartea si la prima rasfoire sunt cam dezamagita! Nu inteleg cum este posibil sa existe meniuri cu lapte de vaca si zahar pentru bebelusi de 4-5 luni. O mai cercetez un pic, dar maine cred ca o duc inapoi si caut altceva.

400 de retete culinare pentru copilul tau 0-3 ani
De Ionela curt pe 23 Aprilie 2010

Este foarte utila din punctul meu de vedere.

400 de retete culinare pentru copilul tau 0-3 ani
De Ionela curt pe 23 Aprilie 2010

Imi este fosrte utila aceasta carte.chiar daca o am pe mama langa mine ca sa aiba grija de bebelusul meu, de foarte multe ori ramanem in pana de idei cand era vorba sa ii dam copilului sa manance. Imi este de foarte mare folos.

Contact 400 de retete culinare pentru copilul tau 0-3 ani

Site www.all.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.