• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Tip:
Carte pentru copii
Editura:
Curtea Veche
Domeniu:
Pentru copii

24 de povesti in asteptarea Craciunului.Povesti celebre istorisite de Anne Lano

24 de povesti in asteptarea Craciunului. Povesti celebre istorisite de Anne Lano

24 de povesti in asteptarea Craciunului la Curtea Veche Publishing

Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, iar cei mici asteapta deja vacanta si pe Mos Craciun, in luna decembrie Curtea Veche Publishing va ofera "24 de povesti in asteptarea...

24 de povesti in asteptarea Craciunului. Povesti celebre istorisite de Anne Lano

24 de povesti in asteptarea Craciunului la Curtea Veche Publishing

Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, iar cei mici asteapta deja vacanta si pe Mos Craciun, in luna decembrie Curtea Veche Publishing va ofera "24 de povesti in asteptarea Craciunului.Povesti celebre istorisite de Anne Lano". De pe 1 pana pe 24 decembrie, copiii vor descoperi in fiecare zi cate o poveste sau o legenda celebra in lumea intreaga. "24 de povesti in asteptarea Craciunului" este o carte magica in care sunt adunate marile basme din folclorul international, dar si celebrele povesti ale lui Hans Christian Andersen, Charles Dickens sau ale Fratilor Grimm, insotite de ilustratii vii si stralucitoare.

Cartea poate juca rolul unui calendar magic cu povesti, cu ajutorul caruia copiii pot numara zilele ramase pana la Ajunul Craciunului. Rasfoind-o, micii cititori vor descoperi cum a aparut legenda primului brad de Craciun, cu ce se ocupa spiridusii sau care este legenda Sfantului Nicolae. Copiii pot afla ce hotarare a luat cantaretul din Hamelin, la cine au ajuns sabotii fermecati ai lui Mos Craciun sau destinul pe care l-a avut Ochi de Stea. Cum petrec trolii sarbatoarea de Craciun, ce daruri au adus magii si ce anume spun clopotele cand bat?

Intre copertele cartii ne putem intalni cu personaje de neuitat, cum ar fi batranul Scrooge, Spargatorul de Nuci, Fetita cu chibrituri, Cantaretul din Hamelin, Kastanka, cei trei Magi ori Sfantul Nicolae. Cartea “24 de povesti in asteptarea Craciunului“ ne ofera 24 de povesti minunate din folclorul international, inspirate de vechi legende sau de mari scriitori, precum Hans Christian Andersen, Fratii Grimm, Louisa May Alcott, Charles Dickens si A.P. Cehov. Iar la finalul cartii veti gasi cea mai frumoasa poveste, de citit in Ajunul Craciunului: legenda nasterii lui Iisus.

Cartea completeaza armonios colectia de carti pentru copii a editurii Curtea Veche, care contine carti illustrate si de colorat pentru cei mici ("Craciunul cu Norocel", seria "Mandale magice"), carti scrise de autori autohtoni ("Inchide ochii! Povestea semintei" de Dumitru Radu Popa sau "Aventurile lui Riki" de Ana Maria Florea), povesti internationale clasice ("Povesti clasice pentru copii", "50 de povesti de adormit copiii") si indragita colectie "Cartile copilariei", care contine repovesitiri ale marilor opere clasice, redate pe intelesul copiilor intre 8 si 14 ani ("Peter Pan", "Marile sperante", "Black Beauty", "Cei trei muschetari", etc.). Mai mult, editura ofera si carti utile pentru dezvoltarea frumoasa a copiilor, precum "Ce se intampla cu mine?", "Esti mai inteligent decat crezi. Un ghid al inteligentelor multiple, pentru copii" sau "Ce sa faci cand esti speriat & ingrijorat".

Cartea este disponibila in librarii si pe www.curteaveche.ro, la 39 lei.

Anne Lanoe

Carti pentru copii

80 de pagini

2013

33,15 Lei

Opinii utilizatori

Contact 24 de povesti in asteptarea Craciunului.Povesti celebre istorisite de Anne Lano

Site www.curteaveche.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.