• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cabinet medical Genesis Serv
4 opinii
Centru:
Particular
Institutie:
cabinet

Cabinet medical Genesis Serv

Cabinet medical Genesis Serv - cabinet individual obstetrica-ginecologie dr. Adriana Simonescu; consultatii si tratamente specifice, colposcopii, depistare precoce cancer col, test "Babes-Papanicolau", examen citobacteriologic, histeroscopii, urmarire sarcina cu asistenta medicala la nastere, consultatii de sterilitate, planning familial.

Cabinet medical Genesis Serv - cabinet individual obstetrica-ginecologie dr. Adriana Simonescu; consultatii si tratamente specifice, colposcopii, depistare precoce cancer col, test "Babes-Papanicolau", examen citobacteriologic, histeroscopii, urmarire sarcina cu asistenta medicala la nastere, consultatii de sterilitate, planning familial.

consultatii si tratamente specifice, colposcopii, depistare precoce cancer col, test "Babes-Papanicolau", examen citobacteriologic, histeroscopii, urmarire sarcina cu asistenta medicala la nastere, consultatii de sterilitate, planning familial

miercuri si joi: 16:00-20:00

Opinii utilizatori

UN DOCTOR EXTRAORDINAR, UN OM MINUNAT
De Mihaela Boanță pe 08 Ianuarie 2018

Respect , admirație și gânduri bune, pentru dna dr. Adriana Simonescu !
Sunt 15 ani de când simt nevoia să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine și copilul meu , născut prematur .
Profesionalismul, dăruirea, blândețea și zâmbetul dvs. mă determină să vă recomand, cu drag ,tuturor femeilor.

Un doctor minunat
De Mirela pe 15 Noiembrie 2011

Fetelor eu am nascut in urma cu 21 ani cu dr. Simonescu, si vreau sa va spun ca si atunci desi era tanara era la fel de blanda si buna profesionista si te duceai la ea cu tot dragul.

Dr. Simonescu
De Mary edoiu pe 12 Iulie 2011

Daca nu as fi cunoscut-o pe d-na dr. Simonescu, nu m-as fi incumetat sa fac un bebe. Blandetea, bunul simt si profesionalismul dansei mi-au dat foarte mult curaj si am reusit, va multumesc d-na dr!

felicitari
De Simona pe 23 Februarie 2011

Un cabinet putin cam aglomerat dar unde Dna Doctor merita din plin timpul de asteptare.O femeia calda si un medic de un extraordinar profesionalism.
Ps:Asistenta e o draguta!

Contact Cabinet medical Genesis Serv

Adresa

Obcina Mare, 7, Bucuresti, Sectorul 6

Reper bl. Z27, ap. 2
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.