• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Centru:
Particular
Institutie:
cabinet

Cabinet de planning familial SECS Cluj

Cabinetul SECS Cluj este parte a Societatii de Educatie Contraceptiva si Sexuala. Aceasta este o organizatie neguvernamentala, apolitica romaneasca, care militeaza pentru promovarea si respectarea accesului liber al fiecarei persoane, pe baza propriei decizii informate, la educatie pentru sanatate si servicii complexe, integrate si de calitate in...

Cabinetul SECS Cluj este parte a Societatii de Educatie Contraceptiva si Sexuala. Aceasta este o organizatie neguvernamentala, apolitica romaneasca, care militeaza pentru promovarea si respectarea accesului liber al fiecarei persoane, pe baza propriei decizii informate, la educatie pentru sanatate si servicii complexe, integrate si de calitate in domeniul sanatatii reproducerii umane.

planificare familiala, maternitate in siguranta, educatie sexuala, prevenire si tratare ITS/HIV/SIDA, prevenirea violentei domestice

Opinii utilizatori

Acest cabinet nu mai functioneaza in cluj dar se folosesc de numele lui
De Mihaela Dumitrescu pe 11 Noiembrie 2010

Cabinetul din Manastur de pe Calea Manastur nr 68A in cladirea Stomestet nu este cabinetul S.E.C.S. Este un cabinet ginecologic care pretinde ca ar fi vechiul cabinet se pe strada Sextil Puscariu. Functioneaza intr-o incapere micuta care este pe post de secretariat, cabinet medical si de tratamente, preluare probe. Un spatiu inpropriu pe care nu-l recomand nimanui. Ca sa nu mai vorbesc ca preturile lasa de dorit. Un consult simplu in care se discuta despre istoricul familiei (istoric care ar fi trebuit sa-l aiba in vechile fise daca ar fi Societatea pretinsa) costa 100 RON binenteles fara chitanta. Spun ca te suna ei cu rezultatul si sa-ti transmita prin telefon tratamentul. Binenteles ca nu mai suna nimeni. Imi pare rau ca se folosesc de renumele S.E.C.S. si sa fie cu totul altceva. Am aflat de la Bucuresti de la Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala mama. Nu va lasati duse in eroare. Multumesc.

Contact Cabinet de planning familial SECS Cluj

Adresa

Sextil Puscariu, 11, Cluj, Cluj Napoca

Reper et. 1, ap. 5
Site www.secs.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.