• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
6 opinii
Centru:
Particular
Institutie:
cabinet

Cabinet de planning familial SECS Bucuresti

Cabinetul SECS Bucuresti este parte a Societatii de Educatie Contraceptiva si Sexuala. Aceasta este o organizatie neguvernamentala, apolitica romaneasca, care militeaza pentru promovarea si respectarea accesului liber al fiecarei persoane, pe baza propriei decizii informate, la educatie pentru sanatate si servicii complexe, integrate si de...

Cabinetul SECS Bucuresti este parte a Societatii de Educatie Contraceptiva si Sexuala. Aceasta este o organizatie neguvernamentala, apolitica romaneasca, care militeaza pentru promovarea si respectarea accesului liber al fiecarei persoane, pe baza propriei decizii informate, la educatie pentru sanatate si servicii complexe, integrate si de calitate in domeniul sanatatii reproducerii umane.

planificare familiala, psihologie, obstetrica-ginecologie, servicii de informare si educatie sexuala, contraceptive (pilule, prezervative, injectabile, sterilete, contraceptie de urgenta) si teste de sarcina gratuite

dermatologie, testari rapide, oftalmologie

Opinii utilizatori

Cabinet de planning familial SECS Bucuresti
De Emma pe 12 Decembrie 2010

Buna ziua, as dori sa stiu daca acest cabinet mai este disponibil. M-ar interesa un planning pentru pilule, deasemnea cat este tarfiul? Iti trebuie trimitere de la medicul de familie? Am auzit diverse pareri.

Cabinet de planning familial SECS Bucuresti
De Mari pe 28 Iulie 2010

Este genial.

Intrebare
De Miha pe 18 Noiembrie 2009

stie cineva un program sau care sunt tarifele. Eu am nevoie de o consultatie la planning pentru pilule.

Ok
De Miha pe 16 Noiembrie 2009

E bun.

Bine
De Geanina pe 16 Noiembrie 2009

A fost cum ma asteptam, medicul foarte binevoitor si priceput.
Nu au preturi prea mari.

Impresionat
De Marius pe 16 Noiembrie 2009

Da, mi-a placut.

Contact Cabinet de planning familial SECS Bucuresti

Adresa

Mihai Bravu, 43, Bucuresti, Sectorul 2

Reper prin intrarea Avrig, Bl. 4, sc. B, ap. 45
Site www.cabinetsecs.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.