• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Cabinet Medical Dr. Sawas Adriana
13 opinii
Centru:
Particular
Institutie:
cabinet

Cabinet Medical Dr. Sawas Adriana

Cabinet Medical Dr. Sawas Adriana - Consultatii obstetrica-ginecologie, examen secretie vaginala, citodiagnostic Papanicolau, electrocauterizari, ecografii transvaginale, contraceptie, intreruperi sarcina, biopsie de col, chiuretaj biopsic, investigatii si tratament pentru sterilitate, operatii plastice si reparatorii in sfera genitala,...

Cabinet Medical Dr. Sawas Adriana - Consultatii obstetrica-ginecologie, examen secretie vaginala, citodiagnostic Papanicolau, electrocauterizari, ecografii transvaginale, contraceptie, intreruperi sarcina, biopsie de col, chiuretaj biopsic, investigatii si tratament pentru sterilitate, operatii plastice si reparatorii in sfera genitala, montat/extras sterilet.

consultatii obstetrica-ginecologie, examen secretie vaginala, citodiagnostic Papanicolau, electrocauterizari, ecografii transvaginale, contraceptie, intreruperi sarcina, biopsie de col, chiuretaj biopsic, investigatii si tratament pentru sterilitate, operatii plastice si reparatorii in sfera genitala, montat/extras sterilet

luni, miercuri, vineri: 13:00-19:00; marti, joi: 9:00-15:00; sambata: 10:00-13:00

Opinii utilizatori

best gynecology
De Stroescu pe 13 Iulie 2017

very efficient and honest doctor. i very much reccomend .. will give you honest details of situation and options whats best in each case situation.

Best Gynecologist
De Stroescu pe 02 Iunie 2017

very efficient and good doctor. so honest to tell you other options in case of your situation.

Ecografie
De Eu pe 14 Noiembrie 2016

Nu apelati la servicile.asa zisei doctorite.nu stie sa iti zica ce ai un urma unei ecografii.te pune sa faci iar si iar zeci de ecografii si acelasi rezultat.jalnica doctorita.suna pe alti de fata cu pacientul sa intrebe alta parere ptr ca nu stie sa iti spuna ea ce ai sau ce este in neregula in urma ecografiei.dar banii stie sa ii ia de fiecare data ptr acelasi lucru cum a mai spus si cineva mai jos. Confirm cele spuse de colega mI jos cu curatenia bon fiscal etc. JALNICA FEMEIE SI DOCTORA

Sarcina
De Abc pe 14 Noiembrie 2016

Nu apelati la servicile acestei doctorite.nu stie sa iti dea un diagnostic te minte de fiecare data cu altceva doar ca sa iti ia banii.am trait-o pe propia piele cu sotia mea.nu re omanda sub nici o forma aceasta doctora si din alte motive si anume:nu emite bon fiscal(voi sesiza Anaf-ul,mijerie in cabinet paianjeni pe pereti,nu intruneste normele obligatori de Psi si as putea enumera mult mai multe

Cel mai bun medic ginecolog!!!
De Asavoaiei Andreea pe 17 Octombrie 2016

Recomand cu incredere !!! Este o persoana super. Un medic extraordinar

da!!!!
De Maria pe 14 Octombrie 2016

O d-na doctor minunata,calda,extrem de comunicativa,foarte bună profesionista .Recomand tuturor femeilor o vizită la cabinetul domnei doctor cu multă incredere.Este un om extraordinar ce işi trateaza pacientele cu multă blindete şi seriozitate şi nu le face nici o clipă să se simte stinjenite .O discutie cu dânsa este calea de rezolvare a oricarei probleme medicale.

parerea mea
De MARIA pe 07 Decembrie 2015

un medic extraordinar,comunicare calda si deosebita cu pacientele,profesionalism de inalta clasa ,recomand tuturor femeilor o consultatie la d-na doctor .Cuvintele sunt prea puţine pentru a-i multumi.

Da!
De Eli pe 01 Octombrie 2015

Un om de nota 1000,un doctor de nota 1000,o doamna de nota 1000...ceva ce la noi mai rar gasesti in goana dupa bani rar mai intalnesti un doctor care sa te trateze ca pe un om,iar comunicarea dintre doamna doctor si pacientul este la fel de nota...2000!

Dr Sawas Shadi-profesionalism, dedicatie, OM!
De Teodorescu Valentin pe 30 Iulie 2015

Bun...acum pot depana linistit, sunt relaxat,probabil ca la ora asta si berea rece sa ma ajute sa pot descrie ce am trait in ultimele 48 de ore...Fetita noastra este acasa, doarme in patut alaturi de un ursulet simpatic foc pe nume...shadi🐻😄.
Va spun de la inceput ca nu este un elogiu, o preamarire,sau o reclama...este ceea ce poate simti un tatic fericit care a trait niste emotii de nedescris si acum este linistit.
Stiti cu totii cam ce inseamna medicina in romania, profesionisti putini, multi spagari, spitale ce se prabusesc pe pacienti.
Intamplarea a facut ca intr-o plimbare fara un scop precis, sa vrem sa ne interesam de niste analize si preturi.
Iar dupa nici 5 minute de plimbat sa vedem un cabinet la parter de bloc. Nimic anormal, sunt puzderie peste tot in bucuresti.
Insa aici am gasit, inainte de toate un OM. Un om cum nu am intalnit pana acum, cu un bun simt iesit din comun, rabdator, cu o dedicatie care la inceput te face sa te intrebi cam care e spilul.
El este cel care a urmarit si a finalizat sarcina sotiei mele, care a adus pe lume o fetita superba dupa o cezariana nu neaparat lipsita de probleme.
El este cel pe care l-am putut suna la 3 dimineata sa ii spunem ca plecam spre spital, sa ajunga inaintea noastra, sa opereze si la 4:16 minute sa imi arate un pui de om.
El a stat dupa operatie pana la 9 dimineata cu noi,a revenit la pranz si a sunat seara sa verifice daca totul este in regula...si asta intr-un spital de stat. Municipal.
In toata febra evenimentului, pt ca 26 de ore eu nu m-am miscat de pe holul etajului 5,am remarcat vreo 3 ture de asistente de toate felurile, care nu m-au tratat nici o clipa cu sictirul romanesc cu care multi am fost obisnuiti in sistemul sanitar romanesc, in goana lor dupa bancnota de 10 lei.
Si acum cand totul a trecut, tot nu prea imi vine sa cred ca mi s-a intamplat un astfel de lucru.
Ii multumesc Domnului ca mai exista si astfel de oameni intr-o lume plina de sictir si ignoranta.
Domnule doctor Sawas, aveti tot respectul meu pt tot ceea ce ati facut pt noi,stiu ca tot asa veti face si pt altii, si nu pot decat sa multumesc divinitatii pt ca ne-a adus pe acelasi drum.
Imi pare bine ca am cunoscut un OM.

Profesionalism
De Ifrim Nicoleta pe 12 Iunie 2013

Comunicarea cu pacientul este intradevar remarcabila, are rabdarea si talentul necesar pentru a face pe oricine sa inteleaga si sa ia cele mai bune decizii. Am tot respectul si o recomand cu caldura!

Contact Cabinet Medical Dr. Sawas Adriana

Adresa

Vitan, 117, Bucuresti, Sectorul 3

Reper bl. V21A, sc. 1, ap. 3
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.