• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Cabinet:
particular

Persepolis Centru medical materno - infantil

Persepolis Centru medical materno - infantil ofera urmatoarele servicii: ginecologie, supravegere sarcini, ecografie sarcina, echografie ginecologica, ecografie mamara, colposcopie,
oncologie ginecologica.

Persepolis Centru medical materno - infantil ofera urmatoarele servicii: ginecologie, supravegere sarcini, ecografie sarcina, echografie ginecologica, ecografie mamara, colposcopie,
oncologie ginecologica.

specialitati:

diabetologie si nutritie;
nefrologie;
pediatrie;
ortopedie;
chirurgie;
ginecologie;
cardiologie;

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0751.011.893 / 021.326.3185 / 037.491.8658 sau pe adresa de e-mail: programari@persepolispediatrie.ro

Dr. Serafinceanu Nakisa medic specialist pediatrie;
Dr. Ulmeanu Coriolan – Emil medic primar pediatrie, profesor universitar, doctor in stiinte medicale;
Dr. Ulmeanu Alexandru – Ioan medic rezident pediatrie;
Dr. Nicolescu Alin Marcel - medic specialist cardiolog, Asistent cercetare stiintifica cardiologie pediatrica;
Dr. Mihai Viorel medic primar cardiolog;
Dr. Colita Anca medic primar pediatrie, asistent universitar, doctor in stiinte medicale;
Dr. Fodor Ioan – Emilian medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica, doctor in stiinte medicale;
Dr. Chiriac – Babei Catalin – Ion medic specialist chirurgie pediatrica, asistent Universitar;
Dr. Serafinceanu Cristian medic primar diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, specialist nefrologie, doctor in stiinte medicale;
Danciu Razvan, kinetoterapie si motricitate speciala;
Dr. Pellegrino Giuseppe medic specialist obstretica-ginecologie;
Dragos Dorina Elenora - specialist psiholog, psihologie clinica, logopedie;

Opinii utilizatori

Profesionalism=Persepolis
De Marcela mogosanu pe 08 Ianuarie 2015

Un colectiv exceptional, condus de un profesionist de exceptie! Pentru a o descrie pe doctorita Serafinceanu, cuvintele nu ajung! Trebuie sa o cunosti pentru a vedea ce inseamna un doctor minunat pentru copilul tau.

Multumiri
Marcela, Crina, Delia si Ionut Mogosanu

Contact Persepolis Centru medical materno - infantil

Adresa

Vasile Toneanu, 20, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.persepolispediatrie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.