• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
8 opinii
Cabinet:
particular

Ginecoline

Clinica Ginecoline apartine multinationalei On Clinic Advanced Medical Institute, si beneficiaza de cele mai bune dotari tehnologice, medici specializati in clinicile noastre din intreaga lume (peste 100 de filiale) si experienta internationala de 24 de ani.

Clinica Ginecoline apartine multinationalei On Clinic Advanced Medical Institute, si beneficiaza de cele mai bune dotari tehnologice, medici specializati in clinicile noastre din intreaga lume (peste 100 de filiale) si experienta internationala de 24 de ani.

ginecologie si servicii de diagnostic si supraveghere a evolutiei sarcini;
ecografie 4d;
papanicolau;
videocolposcopie;
babay screening;
ecografie 2d;
ecografie 3d;
consultatii ginecologie;
frotiu Papanicolau;
ecografie intravaginala;
ecografie abdominala

luni - vineri 09:00 - 21:00;
sambata 09:00 - 14:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.30.17.696 sau online la
http://ginecoline.ro/programare_online.html

ecograf 2D, 3D, 4D;
videocolposcopie; b
baby Screening

Opinii utilizatori

Despre Prof Banceanu
De Gabriela ilinca pe 16 Decembrie 2010

Oameni buni nu stiu ce probleme a-ti avut cu d-nul prof Banceanu, dar mie personal mi-a salvat viata. Datorita dumnealui traiesc astazi. Am avut cancer si domnul Prof ma operat si ingrijit timp de 2 ani. Acum merg la control la o jumatate de an. Nu cred ca merita sa-i faceti astfel de reclama, cred ca nici nu are nevoie. Poate ati avut ghinion. Prof este mai dur, dar foarte competent si stie sa-si faca meseria. Pentru ca astazi este ziua dansului ii doresc din suflet La Multi Ani, multa putere de munca, si multa multa sanatate. Degeaba spuneti fel de fel de rautati, dar in 2 ani de zile am avut timp sa-mi dau seama de acest minunat om,pentru ca luna de luna am mers la control si spitalizari. Omul asta a salvat vieti si voi si voi asa ii rasplatiti. Putea sa fie si alt medic in locul dumnealui. Cu riscul ca o sa super pe cineva, va spun cu mina pe inima ca un pacient cand este bolnav trebuie sa faca o legatura cu medicul, sa aiba incredere in el, dar sa fie si el convins ca se face bine. Va multumesc.

Ginecoline
De Dana pe 29 Iulie 2010

Rodica, imi poti spune ce intamplat la dr. Banceanu? Vreau sa merg si eu la dumnealui, dar acum nu mai stiu ce sa fac.

Ginecoline
De Roxana pe 28 Iunie 2010

Am fost la Ginecoline pentru un Papanicolu. Prima impresie a fost foarte buna. Am primit un halat de unica folosinta, ceea ce m-a facut sa ma simt mai confortabil. Insa la iesire mi s-au cerut bani si pe consultatie, desi eu nu am cerut asa ceva. Eu am platit inainte de a intra examenul Papanicolau, iar doamna doctor fara sa ma intrebe m-a consultat 10 secunde apoi a pretins bani si pentru consultatie fara sa ma intrebe macar daca doresc asa ceva. Am ramas uimita cand mi s-au mai cerut inca 100 RON. Rezultatele se primesc in copie xerox, fiind cica primite pe fax. Este prima si ultima oara cand calc pragul acestei clinici.

Dr. Banceanu Gabriel
De Rodica pe 03 Iunie 2010

Dreptate mare in legatura cu coordonatorul dr. Banceanu Gabriel putem sa-l bagam in aceiasi categorie cu dr. Ciomu, iar numele lui sa nu il cunoasca nici o pacienta . Spre binele tuturor pacientelor, cautati alt ginecolog, daca ar fi ultimul doctor Banceanu, nici atunci nu apelati la serviciile lui, nici profesionist, nici specialist, nici moral si nici etic nu este aceasta somitate (macelar) de profesor depasit.

Ginecoline
De Silvia pe 03 Iunie 2010

Daca exista dreptate pe lumea aceasta, respectivul coordonator l-ar lua de mana pe dr. Ciomu si ar pleca direct in iad, dupa cate victime au facut.

Ginecoline
De Elena pe 03 Iunie 2010

Daca medic coordonator este dr. Banceanu Gabriel, totul s-a daramat, o victima in plus, cu fiecare pacienta cazuta pe mana lui .

Ginecoline este o clinica de ginecologie mult peste medie
De Constantin Maria pe 08 Aprilie 2010

Ginecoline este o clinica de ginecologie foarte buna in raport calitate, pret si in plus toata aparatura lor este noua.

Ginecoline
De Rizescu pe 06 Aprilie 2010

Nicaieri nu am vazut o lista de preturi. Si acest lucru este foarte important, pentru ca am intalnit clinici private cu servici bune, deci trebuie sa decidem si asupra acestui subiect.

Contact Ginecoline

Adresa

Bulevardul Dimitrie Cantemir, 1, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Sitraco Center - Piata Uniri
Site ginecoline.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.