• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Cabinet:
particular

GinePro Medical

GinePro Medical este o extensie a renumitului Grup GynePro, din Italia, care a obtinut, de-a lungul timpului, rezultate deosebite si recunoscute international in fertilizarea in vitro.

Fiind inca la inceput de drum am preluat doar o parte din specializarile colegilor din Italia: obstetrica si ginecologie, morfologie fetala, ecografie...

GinePro Medical este o extensie a renumitului Grup GynePro, din Italia, care a obtinut, de-a lungul timpului, rezultate deosebite si recunoscute international in fertilizarea in vitro.

Fiind inca la inceput de drum am preluat doar o parte din specializarile colegilor din Italia: obstetrica si ginecologie, morfologie fetala, ecografie generala(a partilor moi), pediatrie, medicina interna, endocrinologie, medicina muncii. In ceea ce priveste programul de fertilizare, avem posibilitatea de a trimite pacientii la specialistii nostri in fertilizare. Acest lucru este posibil printr-un program special conceput de GynePro Medical Romania si Grupul GynePro Italia astfel incat pacientele din Romania sa beneficieze de serviciile medicale complete oferite in Italia, la costuri cat mai mici.

Prin grija pe care o manifestam fata de nevoile dumneavostra, ne asumam sa va oferim consultatii medicale complete, tratamente si recomandari eficiente, precum si informatii cu privire la evolutia medicala a fiecaruia. Munca noastra este sustinuta de medici experimentati si de aparatura medicala performanta.

obstetrica si gineclogie;
morfologie fetala;
ecografie generala;
endocrinologie;
pediatrie;
medicina interna;
medicina muncii;
cursuri pre si post natale;
masaj si aerobic pentru femei insarcinate;
programe de remodelare corporala

in intervalul orar 09:00 - 19:00

dr. Mihaela Racheriu (ecografie);
dr. Andreea Dan (ecografie);
dr. Gabi Diaconu (morfologie fetala);
Dr. Remus Maxim (obstetrica si ginecologie);
Dr. Cristi Taroi (obstetrica si ginecologie);
Dr. Mitea Danila (obstetrica si ginecologie);
Dr. Horatiu Deutsch (obstetrica si ginecologie);
dr. Dan Orga Dumitriu (medicina interna);
dr. Stanca Raceala (pediatrie);
dr. Bulicrea (medicina muncii);

ecograf 3D-4D, EKG si tot ceea ce presupune un centru medical cu specializarile enumerate

"Scoala parintilor" - cursuri pregatitoare pentru viitori parinti;
aerobic pentru femei insarcinate

Opinii utilizatori

GinePro Medical
De Adina pe 05 Martie 2011

Slabut la capitolul ginecologie, dezamagita.

Contact GinePro Medical

Adresa

Dumbravii, 24, Sibiu, Sibiu

Reper In fata Facultatii de Stiinte Economice
Site www.ginepro.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.