• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Cabinet:
particular

Clinica privata obstetrica ginecologie doctor Carauleanu Magda

Clinica privata de obstetrica si ginecologie Dr. Magda Carauleanu este prezenta in lumea medicala ieseana din anul 2001.
In ultimii 5 ani, mai mult de 600 de paciente gravide au fost urmarite de catre noi. In absolut toate cazurile, sistemul nostru de monitorizare si dispensarizare a gravidei a dat rezultatele dorite, sarcinile respective...

Clinica privata de obstetrica si ginecologie Dr. Magda Carauleanu este prezenta in lumea medicala ieseana din anul 2001. In ultimii 5 ani, mai mult de 600 de paciente gravide au fost urmarite de catre noi. In absolut toate cazurile, sistemul nostru de monitorizare si dispensarizare a gravidei a dat rezultatele dorite, sarcinile respective ducand la nasterea unor copii perfect sanatosi. Au fost si situatii in care am diagnosticat diverse malformatii fetale, compatibile sau incompatibile cu viata. Acele paciente au beneficiat de un diagnostic cat mai precoce si complet al respectivelor malformatii, in toate cazurile un diagnostic de evolutivitate fiind enuntat. De asemenea, am diagnosticat si tratat cu succes un numar de peste 250 de cazuri cu infertilitate a cuplului, algoritmul nostru de tratament al sterilitatii cuplului dovedindu-si din plin eficienta.

Clinice: Consultatii obstetrica si ginecologie; Recoltare de analize - frotiuri cito-bacteriologice (frotiu Babes-Papanicolau, secretie mamelonara); Montare/ extragere sterilete; Chiuretaje biopsice etajate; Diatermo-cauterizari ale colului uterin; Mici interventii; Imagistica: Monitorizarea sarcinii prin ecografie 2D, 3D/4D si Doppler; Morfologie fetala avansata; Ecografie pelvina endovaginala,transabdominala si Doppler; Ecografie mamara; Amniocenteze; Punctii mamare ghidate ecografic; Verificarea permeabilitatii trompelor prin ultrasonohisterosalpingografie; Program personalizat de monitorizare a sarcinii;

0232.257.474; 0744.517.106

doctor Maria Magdalena Carauleanu

un transductor performant si soft 3D/4D

ecograf ultraperformant Siemens Sonoline G50, aparat care ofera posibilitati exceptionale de diagnostic precoce al afectiunilor din sfera genito-mamara, incluzand si bolile oncologice

Opinii utilizatori

Clinica privata obstetrica ginecologie doctor Carauleanu Magda
De Tabara laura pe 27 Iunie 2011

Sa ramaneti in continuare la fel.

Clinica privata obstetrica ginecologie doctor Carauleanu Magda
De Sorina pe 09 August 2010

Grija pentru pacient.

Contact Clinica privata obstetrica ginecologie doctor Carauleanu Magda

Adresa

Petru Poni, 1 bis, Iasi, Iasi

Site www.DrCarauleanu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.