• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
27 opinii
Cabinet:
particular

Clinica Hilmi Medical Center

Clinica medicala privata "Hilmi Medical Center" este un spatiu in care profesionalismul unui personal specializat se intalneste cu exigentele tale.

Misiunea clinicii noastre este de a vindeca. Impreuna! Iar pentru aceasta, Hilmi Medical Center reuneste doctori de renume cu o aparatura medicala ultramoderna intr-un loc in care sa...

Clinica medicala privata "Hilmi Medical Center" este un spatiu in care profesionalismul unui personal specializat se intalneste cu exigentele tale.

Misiunea clinicii noastre este de a vindeca. Impreuna! Iar pentru aceasta, Hilmi Medical Center reuneste doctori de renume cu o aparatura medicala ultramoderna intr-un loc in care sa te simti in siguranta.

Acoperim o arie cat mai larga de discipline medicale, in cadrul carora lucreaza acei medici specialisti care cred in solutionarea problemelor de sanatate, indiferent de gradul lor de complexitate, iar toate acestea la costuri rezonabile.

Specializarea obstetrica - ginecologie include servicii medicale oferite intr-un mediu cu igiena perfecta si confort maxim, personal cu o bogata experienta, tehnologii si aparatura de ultima ora. In medicii nostri veti gasi mai mult decat personal inalt calificat: veti gasi consilieri alaturi de care veti putea lua cele mai bune decizii.

Veti primi indrumare nu doar in vederea vindecarii afectiunilor existente, ci si pentru a le preveni, pe viitor, pentru mentinerea unei stari de sanatate perfecte.

Serviciile noastre de obstretica-ginecologie cuprind:

-Consultatii ginecologice

-Ecografie mamara

-Ecografie transvaginala

-Colposcopie

-Diagnosticul si tratamentul sterilitatii

-Intreruperi de sarcina

-Contraceptie

-Depistarea precoce a cancerului genital

-Depistarea si supravegherea sarcinii

consultatii ginecologice;
ecografie mamara;
ecografie transvaginala;
colposcopie;
diagnosticul si tratamentul sterilitatii;
intreruperi de sarcina;
contraceptie;
depistarea precoce a cancerului genital;
depistarea si supravegherea sarcinii;

luni - sambata: 08:00 - 20:00;

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 031.9102

Dr. Gradinaru Delia Maria medic primar;
Dr. Said Aboayesh medic primar;
Dr. Torkasvan Constantina medic primar;
Dr. Varlan Maria medic primar;
Dr. Robe Florian medic specialist;
Dr. Mosteanu Maria Elena medic specialist;
Dr. Ramona Neamu medic specialist;

examinare obstetrica-ginecologie 95 RON;
ecografie san bilateral 150 RON;
ecografie san unilateral 100 RON;
control obstetrica-ginecologie 55 RON;
ecografie confirmare sarcina 130 RON;
ecografie pelvina transabdominala (uter si anexe) 145 RON;
ecografie pelvina transvaginala 175 RON;
ecografie sarcina trim. I – 0 - 14 sapt. (fara morfologie fetala) 245 RON;
ecografie sarcina trim. II – 15 - 21 sapt. (fara morfologie fetala) 385 RON;
ecografie sarcina trim. III – 22 - 39 sapt. (fara morfologie fetala) 385 RON;
examen colposcopic 115 RON;
extragere sterilet 75 RON;
extragere sterilet + consultatie 160 RON;
interpretare analize 20 RON;
montare sterilet (cu steriletul pacientei) 145 RON;
montare sterilet + consultatie 165 RON;

ecograf 4D;
lampa UV;
aspirator chiuretaj ginecologic;
aspirator secretii;
oto-oftalmoscop;
aparat EKG;
ecograf portabil;
doppler fetal;

cardiologie;
chirurgie generala;
dermatologie;
diabet/nutritie;
endocrinologie;
gastroenterologie;
medicina de familie;
nefrologie;
neurologie;
oftalmologie;
orl;
ortopedie;
pediatrie;
psihiatrie;
psihologie;
reumatologie;

Opinii utilizatori

Clinica Hilmi Medical Center
De Camy pe 13 Octombrie 2013

Am fost ieri la un consult ginecologic, am achitat cu un voucher de pe grupon, toata lumea a fost foarte draguta si amabila. La ora programata, dar fix la ora programata am fost luata de o asistenta si dusa in cabinet. Doctorii au fost amabili, nu se uitau stramb ca am platit asa putin fata de preturile lor, nu asteapta nimeni spaga ca in clinicile de stat, unde daca faci socoteala la cata spaga dai ajungi sa achiti ca la privat si sa fii si umilit. Eu am nimerit la Dr.Robe Florian, tanar, dragut, amabil. Am fost ascultata si tratata cu atentie. Nu credeam ca la varsta lui (undeva la 30-35) ani cred poate fi asa amabil. Multumesc pentru tot. La ecograf am fost la Dr. Eddan Athir si am si pentru el aceleasi aprecieri.

Clinica Hilmi Medical Center
De Maria bumerica pe 04 Iunie 2013

Am fost acolo printr-un voucher la dr. Torkashvan Constantina. Comportamentul ei a fost jenant, abia scotea 3 cuvinte. Plus ca asistentele de acolo sau receptionistele se uitau stramb la tine cand spuneai ca ai venit cu voucher. Iar dupa 2 saptamani cand ar trebui sa fie gata examenul Papa Nicolau nu l-au pus pe site pentru ca nu il mai gasesc. Cat profesionalism lipsa! Nu as mai reveni pentru nicio alta investigatie la aceasta clinica!

Dr. Torkashvan Constantina
De Andreea.eu pe 10 Ianuarie 2013

Am o parere foarte proastra, sigur nu o sa ma mai intorc. Aceasta doamna are o mare sila, nu are chef de nimic si pe langa asta are pretentia sa cunosti toti termenii medicali - parca toti suntem niste doctori. Nu te asculta, nici macar nu-si face o fisa pentru fiecare pacient. Este plictisita, nu-si da interesul sa te faca sa te intorci, iar consultatia a fost cea mai dureroasa de pana acum ( toata ziua m-am simtit rau, inca mai simteam fieratania aceia rece intre picioare ) si nu iti ofera macar un halat, te lasa asa dezbracata sa te muti de pe o masa pe alta. Nici cand interpreteaza rezultate nu stie sa-ti explice, doar spune ca e foarte rau, insa nu concret ce ai - ca sa afli ca de fapt nu e nimic rau. Clar nu ma mai intorc.

Clinica Hilmi Medical Center
De Eu pe 17 Decembrie 2012

Mie nu mi-a placut, azi am fost la doamna Torkashvan Constantina si sincer m-am dus cu speranta ca fiind clinica privata voi fi ascultata etc si in sfarsit imi voi gasi si eu un medic de care sa ma tin. Ei bine doamna doctor era foarte ofuscata ca sunt multe tipe cu voucher, ii spunea asistentei "ai zis ca nu sunt multe si ia uite la 2 nu stiu cine, la 2 30 nu stiu cine la 3 etc. Mi s-a parut urat in conditiile in care si eu eram o persoana "vinovata". A fost sictirita, m-a cam luat in bascalie cand i-am spus ca am dureri la contactul sexual, unde ea m-a intrebat daca ma balonez si i-am zis ca da si atunci a sarit" aa pai si atunci ce te miri ca te doare.." aaa heloooo am durerile astea de un an si sincer nu cred ca sunt de la balonare ca simt si eu naibii daca e asta sau nu.Si daca am zis da nu inseamna ca sunt ca balonul non stop, ca pana la urma oricine are asa ceva. Deci sa imi spui ca ma doare ca am bule si sa o mai spui si ca unei proaste care n-a dat in viata ei la doctor, mi s-a parut jignitor. Adica daca eu am salariu 900 RON si nu imi permit decat asa sa imi fac analizele la clinica lor (cu voucher de 150 RON), care e problema? Sau ce au medicii astia impresia ca noi astia cu salarii mici trebuie sa mergem sa ne tratam la vraci? In schimb, asistenta a fost foarte draguta si de treaba. Poate in curand ma tin de cuvant si dupa o experienta din asta enervanta si jignitoare, le aranjez un mic reportaj cu camera ascunsa. Asta e nu imi place sa apelez la cunostinte, dar aparent chiar se cere. Probabil daca le varsam in cont vreo 10 milioane eram tratata frumos.Nu inteleg daca stiu ca au acele oferte de ce li se pare anormal sa vina lumea. Plus ca din toti de acolo ( 6 persoane) doar una era fara voucher lucru care ma face sa cred ca fara acele vouchere ar cam sufla vantul pe acolo.

Curat
De Cristina pana pe 21 Septembrie 2012

Eu nu am fost cu o problema aici, insa am venit cu o prietena care a cumparat un voucher la cosmetica si mi-a placut foarte mult ca e extrem de curat, nou si ingrijit totul. Cat timp am stat sa o astept, fetele de la receptie au fost dragute, mi-au facut o cafea, ai apa plata la dispozitie, muzica relaxanta pe fundal. Chiar este frumos.

Doctor ginecologie
De Florentina pe 11 Septembrie 2012

Sunt pacienta acestei clinici, a doamnei dr. Torkashvan Constantina, mai exact. Ma tratez la dansa si mi-a facut o parere foarte buna, iar locul arata aerisit si curat.

Despre sanatate
De Jojo24 pe 18 Iulie 2012

Trebuie sa te mai uiti si la buzunar cand te duci sa te tratezi, iar asta e partea buna cu clinica aceasta, cel putin din punctul meu de vedere. Este noua si curata si cu doctori buni, dar cu preturi ce se incadreaza in bunul simt al bugetului unui om normal ce merita sa primeasca si servicii de calitate. Experienta mea a fost pozitiva, am venit prima oara cu voucher la ginecologie si apoi mi-am adus sotul la nutritionist si eu le-am mai facut o vizita la cosmetica.

Contact Clinica Hilmi Medical Center

Adresa

Buzesti, 75-77, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Zona Piata Victoriei
Site www.hilmi.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.