• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Cabinet:
particular

Clinica Gral Medical Ploiesti

Clinica Gral Medical Ploiesti ofera servicii complete de diagnostic si tratament intr-o gama variata de categorii de specialitate, adresandu-se si viitoarelor mamici prin intermediul serviciilor de obstetrica-ginecologie si imagistica medicala.

Specialistii Gral Medical vin in ajutorul viitoarelor mamici, atat prin efectuarea analizelor...

Clinica Gral Medical Ploiesti ofera servicii complete de diagnostic si tratament intr-o gama variata de categorii de specialitate, adresandu-se si viitoarelor mamici prin intermediul serviciilor de obstetrica-ginecologie si imagistica medicala.

Specialistii Gral Medical vin in ajutorul viitoarelor mamici, atat prin efectuarea analizelor necesare inainte de a ramane insarcinate, cat si pe parcursul intregului proces de monitorizare a sarcinii. Medicii nostri urmaresc evolutia sarcinii, asigurandu-se de buna dezvoltare a fatului prin consultatii de specialitate, ecografii si analize medicale de laborator.


Pediatrii Gral au grija de sanatatea copilului dvs, incepand cu deplasarea la domiciliu pentru consultarea pruncului, pana la consultatiile si vaccinarile necesare odata cu cresterea acestuia.

Gral Medical este o firma privata cu capital integral romanesc din topul celor mai mari companii din domeniul serviciilor medicale. Compania a reusit sa contruiasca o retea de 24 centre medicale, dintre care 11 laboratoare, 9 clinici si 4 centre de Imagistica Medicala in Bucuresti si judetele Prahova, Dolj, Sibiu, Arges si Vrancea, unde lucreaza peste 500 de medici si asistente.

Pentru mai multe informatii despre centrele Gral Medical, serviciile si tarifele practicate, va invitam sa vizitati www.gralmedical.ro

Campanii:

A sosit era cardului cu acumulare! Gral Medical lanseaza in premiera cardul de sanatate cu acumulare Favor, iar in perioada 15 nov 2011-15 dec 2011 orice persoana care incheie unul din cele 3 tipuri de carduri Favor va beneficia de un bonus de pana la 300 lei (100, 200 sau 300 lei). Cardul Favor ofera flexibilitate maxima si poate fi folosit de toti membrii familiei. Afla toate beneficiile noului card de sanatate pe site-ul centrului.

Pentru detalii si programari apelati call center 021.323.00.00 (02) sau vizitati site-ul www.gralmedical.ro

consultatie ginecologica;
consultatie prenatala;
colposcopie;
vaccin impotriva HPV;
teste HPV;
testul Papanicolau;

luni - vineri: 07:00 - 19:30;
sambata: 08:00 - 14:00;

programarile se pot face la numerele de telefon: 0244.597.753 / 0244.596.592 sau pe site-ul www.gralmedical.ro

consultatii:

Dr. Dragan Romina - medic primar obstetrica - ginecologie;
Dr. Cojocaru Beatrice - medic primar obstetrica - ginecologie;
Dr. Anghel Carmen - medic specialist obstetrica - ginecologie;

Ecografii:

Dr. Serban Cornelia – medic specialist ecografie - imagistica;

va rugam accesati modulul de tarife de pe site-ul www.gralmedical.ro

Clinica si laboratorul Gral Medical Ploiesti sunt dotate cu aparatura moderna, care ofera o interpretare corecta a rezultatelor pentru toate categoriile de servicii oferite

consultatii si investigatii de specialitate:

- alergologie;
- boli de nutritie;
- cardiologie;
- chirurgie;
- dermatologie;
- ecografie;
- endocrinologie;
- gastroenterologie;
- ginecologie;
- medicina muncii;
- neurologie;
- O.R.L.;
- oftalmologie;
- oncologie;
- pediatrie;
- planning familial;
- pneumoftiziologie;
- psihiatrie;
- psihologie;
- psihoterapie;
- reumatologie;

analize medicale de laborator:

- biochimie;
- hematologie;
- coagulare;
- imunologie;
- biochimie urini;
- bacteriologie;
- parazitologie;

siguranta circulatiei;
ingrijiri la domiciliu prin Cas Prahova;
fise port arma;
fise medicale permis de conducere;
cursuri prim ajutor;

Opinii utilizatori

Contact Clinica Gral Medical Ploiesti

Adresa

Cuza Voda, 6, Prahova, Ploiesti

Reper Bloc A/8, Omnia
Site www.gralmedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.