• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
4 opinii
Cabinet:
de stat

Clinica Elite

Clinica Elite este o clinica de chirurgie uro-genito-mamara. Clinica Elite poate asigura efectuarea de analize generale si specializate cu mare acuratete si accesul la recuperare medicala si fizioterapie de înalta performanta.

Clinica Elite este o clinica de chirurgie uro-genito-mamara. Clinica Elite poate asigura efectuarea de analize generale si specializate cu mare acuratete si accesul la recuperare medicala si fizioterapie de înalta performanta.

afectiuni ale sanului (tumori, infectii, boli degenerative);
incontinenta urinara de efort (terapie fizicala, medicamentoasa ºi rezolvare chirurgicala miniinvaziva cu proteze suburetrale sau injectari periuretrale);
afectiuni genitale (inflamatii, tumori, prolaps, sterilitate, contraceptie, menopauza, urmarirea sarcinii, tulburari endocrine cu rasunet genital);
hemoroizi (inele, ligaturi elastice externe, operatii), fisuri anale (infiltratii dupa metoda originala, injectari toxina botulinica, operatii), incontinenta fecala (injectari PDP elastomer);
cura miniinvaziva a dilatatiilor venoase, varicocelului si tumoretelor vasculare;
chirurgia defectelor peretelui abdominal fara tensiune (cu plasa)
tulburari de erectie si dinamica sexuala;
patologia sferei ORL, gastroenterologie, cardiologie;
ecografie mamara, genitala, obstetricala, abdominala, de parti moi

luni - vineri 08:00 - 20:00;
sambata 08:00 - 13:00

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.233.97.76 / 0720 26.00.24

Dr. Voiculescu Elena medic primar obstetrica si ginecologie cu specializare in colposcopie si tehnici interventionale miniinvazive;
dr. Voiculescu Stefan;
dr. Angelescu Emil;
dr. Oancea Andaluzia;
dr. Dumitru Totir;
dr. Andaluzia Oancea;
dr. Chiscop Ana-Maria;
Dr. Cezar Cristina;
dr. Angelescu Mihai

eco-scanner dedicat examinarii detaliate, multifactoriale morfologica, 3D/4D;
tehnici avansate si microinvazive de biopsiere, distrugere sau indepartare minim invaziva (nechirurgicala);
bloc operator dotat cu moderna aparatura de marca si program integrat de dezinfectie si sterilizare

Opinii utilizatori

Amabila
De Cristina pe 24 Septembrie 2014

Am fost de doua ori la dna. dr. Voiculescu si de fiecare data a fost amabila si a reusit sa ma linisteasca. Mai mult decat atat, am sunat-o si am intrebat-o detalii despre tratament chiar si duminica seara.

Clinica Elite
De ROXANA pe 06 Decembrie 2010

Sunt pacienta a doamnei doctor Voiculescu si sunt foarte multumita atat de profesionalismul de care a dat dovada, cat si de serviciile clinicii. Inainte de a ajunge la Clinica Elite am fost la o alta clinica privata unde, fara sa mi faca toate investigatiile necesare, am fost programata la operatie. Printr-o recomandare am ajuns la doamna doctor Voiculescu, un medic foarte bun, care, dupa ce mi-a facut toate investigatiile, mi-a recomandat un tratament pentru afectiunea de care sufeream si care da rezultate. Referitor la personalul medical al clinicii am numai cuvinte de lauda. Daca doriti o parere a unei persoane care intr-adevar a fost ajutata de doamna doctor Voiculescu, va spun din suflet ca este in primul rand un om extraordinar, care mi-a redat speranta, si, totodata, un medic de nota 10 plus.

Multa sanatate!

Clinica Elite
De Magda pe 21 August 2010

Nu mi s-a parut foarte competenta dna dr.,in comparatie cu alta clinica la care am fost ulterior. Analizele incomplete, recomandari diferite de tratament, buna, dar nu cea mai inalta clasa.

Clinica Elite
De Anca pe 17 Mai 2010

Am fost acum un an la Elite a fost foarte bine si merg si azi acolo la un control, am plecat foarte multumita si incantata de dr. Voiculescu si dra. Voiculescu profesionisti cuvantul potrivit. Sper ca si azi voi pleca tot asa de multumita, incercati cu incredere clinica Elite.
Multa sanatate!

Contact Clinica Elite

Adresa

Tudor Stefan, 42-44, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Mario Plaza / Statie Petrom / Piata Dorobanti / Piata Floreasca
Site www.clinicaelite.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.