• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
7 opinii
Cabinet:
particular

Centrul Medical Vital

Centrul Medical Vital va ofera servicii de obstetrica si ginecologie, supraveghere sarcina si ecografie de inalta competenta. Serviciile medicale sunt oferite intr-un mediu cu igiena perfecta si confort maxim, dispunand de personal inalt calificat, cu experienta vasta in medicina si folosind tehnologii si aparatura moderna.

Centrul Medical Vital va ofera servicii de obstetrica si ginecologie, supraveghere sarcina si ecografie de inalta competenta. Serviciile medicale sunt oferite intr-un mediu cu igiena perfecta si confort maxim, dispunand de personal inalt calificat, cu experienta vasta in medicina si folosind tehnologii si aparatura moderna.

consultatii sarcina; ecografie mamara; ecografie morfologica de sarcina; consultatii ginecologie; ecografie cu sonda abdominala; ecografie transvaginala; diagnosticul si tratamentul sterilitatii; intreruperi de sarcina; contraceptie; depistarea precoce a cancerului genital; interventii chirurgicale

la telefoanele: 021.330.31.91, 0788.372.645

Asist. Univ. Dr. Camelia Constantinescu - medic primar obstetrica-ginecologie; Dr. Sanda Marinescu - medic primar obstetrica-ginecologie

Opinii utilizatori

Centrul Medical Vital
De MORARU EUGENIA pe 10 Octombrie 2011

Nu am cuvinte de ajuns pentru a vorbi de un astfel de medic, am nascut cu doamna dr. Constantinescu si va recomand acest medic. Este un om facut sa fie medic, profesionist, sufletist. Foarte rar exista in Romania astfel de medici. Va multumesc doamna doctor. Centrul medical este elegant curat si cu personal calificat.

Tarife
De Andreea pe 22 August 2011

As vrea si eu sa stiu va rog care mai sunt tarifele la centru.

Centrul Medical Vital
De Lavinia Raduca pe 10 Iunie 2011

Apelati cu incredere la serviciile Centrului Medical Vital, asa personal profesionist si amabil este forte greu de gasit. Eu am fost supravegheata in sarcina de Dna. Dr. Constantinescu cu care am si nascut dupa minunatele 9 luni de sarcina si am fost foarte multumita de cum a evoluat totul, daca as mai face un bebe cu siguranta tot la Dna. Dr. Constantinescu voi apela. Sanatate multa tuturor!

Centrul Medical Vital
De Madalina lincu pe 13 Mai 2011

Toata echipa este super pregatita, sunt medici de esceptie, cu precizare Dr. Constantinescu. Eu am nascut cu dansa si este foarte pregatita. Du-te cu incredere si cu siguranta ai sa revii.

Centrul Medical Vital
De Cristiana29 pe 07 Martie 2011

A facut cineva chiuretaj de curand la acest cabinet? Vreau o parere, va rog.

Centrul Medical Vital
De Maria c. pe 08 Decembrie 2010

Merg acolo de la deschiderea cabinetului si il pot recomanda atat pentru medici cat si pentru asistentele pe care le are. Foarte buni profesionisti.

Centrul Medical Vital
De Roxana pe 07 Iunie 2010

Foarte curat, elegant, preturi accesibile, personal cooperant si amabil.

Contact Centrul Medical Vital

Adresa

Dimitrie Cantemir, 23, Bucuresti, Sectorul 4

Reper ap. 3, bl. 3, parter
Site www.cmv.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.