• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
6 opinii
Cabinet:
particular

Centrul Medical Poparlan

Centrul Medical Poparlan - centru medical cu 20 specialitati medicale si chirurgicale, de 20 de ani in slujba pacientului.

Centrul Medical Poparlan - centru medical cu 20 specialitati medicale si chirurgicale, de 20 de ani in slujba pacientului.

obstretica - ginecologie;

luni, miercuri, vineri: 13:00 - 20:00;
sambata: 09:00 - 14:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0233.215.744 / 0233.215.717

<a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Neculai-Poparlan-s4400.html">Dr. Neculai Poparlan</a>, medic primar obstetrica ginecologie, cu competenta in ecografie, colposcopie, histeroscopie si chirurgie laparoscopica

urologie;
ORL Audiometrie;
chirurgie generala;
chirurgie estetica;
interne;
cardiologie ekg;
reumatologie;
endocrinologie;
pediatrie;
pneumofiziologie spirometrie;
dermatologie;
neurologie eeg;
medicina muncii;
medicina legala;
psihiatrie;
psihologie;
boli infectioase;

Opinii utilizatori

un centru medical de excelenta
De Voichita rarinca pe 31 Ianuarie 2017

Un centru medical de referinta in Moldova,personal prietenos,DE UN PROFESIONALIM DEOSEBIT,

Un zambet frumos
De Andreica pe 22 Ianuarie 2015

Am apelat la cabinetul de stomatologie si acum am un zambet minunat! Felicitari!

Pentru sanatatea ta
De Cosma nicoleta pe 20 Septembrie 2014

Am fost pentru analize medicale, recoltarea este efectuata de asistente care sunt bune profesional, fara echimoze la locul recoltarii, pretul analizelor este accesibil, dar eu le-am efectuat gratuit cu trimitere de la medicul de familie.

Asisteneta medicala de calitate
De Andreea pe 18 August 2013

Seriozitate si profesionalism pentru sanatatea noastra, am gasit la centrul medical Poparlan. Foarte incantata de serviciile medicale.

Excelenta in diagnostic
De Vasilica pe 18 Mai 2013

Un centru medical de referinta in Piatra Neamt si in Moldova. Medici foarte buni, personal apropiat, omenos cu intelegere fata de cei suferinzi. Apelati cu incredere.

Super servicii
De Ana pe 03 Ianuarie 2012

Sunt cele mai bune servicii la toate ramurile chirurgicale.

Contact Centrul Medical Poparlan

Adresa

Mihai Eminescu, 1, Neamt, Piatra Neamt

Reper Langa hotelul Ceahlau
Site www.poparlan.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.