• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Cabinet:
particular

Centrul Medical Nicomedica

Centrul Medical Nicomedica Sighisoara va ofera servicii medicale de obstetrica si ginecologie cat si examinari pentru depistajul si diagnosticul bolilor mamare.

Centrul Medical Nicomedica Sighisoara va ofera servicii medicale de obstetrica si ginecologie cat si examinari pentru depistajul si diagnosticul bolilor mamare.

Centrul Medical "NICOMEDICA" Sighisoara va ofera urmatoarele servicii medicale: Consultatii ginecologice si de sterilitate; Ecografii ginecologice si obstetricale; Frotiuri si biopsii cervicale; Colposcopii si electrocauterizari; Hidrotubatii; Ecografii abdominale si renale; Ecografii tiroidiene.

L-V: 9:00-18:00; S: 9:00-13:00; D: Inchis

0265.776.071

Muntean Teodora Cristina - Asistent Medical Generalist; Barbu Silviu Flavius - Asistent Medical Generalist.

la Centrul Medical "NICOMEDICA" avem posibilitatea efectuarii tuturor examinarilor pentru depistajul si diagnosticul bolilor mamare: examen clinic mamar; mamografii de depistaj si de diagnostic; ecografii mamare; citopunctii mamare ghidate ecografic; micro-biopsii mamare ecoghidate.

Opinii utilizatori

Centrul Medical Nicomedica
De Alina pe 01 Mai 2010

Foarte bun, amabilitate, profesionalism.

Centrul Medical Nicomedica
De Fla pe 30 Ianuarie 2010

Frumos.

Contact Centrul Medical Nicomedica

Adresa

Nicolae Titulescu, 1, Mures, Sighisoara

Site www.nicomedica.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.