• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
3 opinii
Cabinet:
particular

Centrul Medical Academica

Centrul Medical Academica este o clinica medicala multidisciplinara, situata chiar in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere de Piata Romana.
Fondata si administrata de patru medici romani, "Academica" reprezinta materializarea viziunii si experientei acestora. Pornind de la principiul "pacientul are dreptul sa fie tratat...

Centrul Medical Academica este o clinica medicala multidisciplinara, situata chiar in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere de Piata Romana.
Fondata si administrata de patru medici romani, "Academica" reprezinta materializarea viziunii si experientei acestora. Pornind de la principiul "pacientul are dreptul sa fie tratat complet si corect", s-a investit in trei directii principale: echipa de medici, echipamente si locatie.

clinica dispune de tehnologie de ultima ora in morfologie fetala 3d/4d prin ecograful Voluson E8 Expert de la GE

L-V: 9:00-18:00;

S: 9:00-13:00;

D: Inchis.

la numerele de telefon:
021.314.40.51 / 0731.580.280

ginecologie obstetrica:
Prof. <a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Radu-Vladareanu-s2420.html">Dr. Radu Vladareanu</a>; <a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Andreea-Pandaru-s3986.html">Dr. Andreea Pandaru</a>; <a href=href="http://www.copilul.roquot;//www.copilul.ro/doctori-u71/Dr-Ciprian-Cristescu-s3606.html">Dr. Ciprian Cristescu</a>

Amniocenteza;
Pret: 1.980 Lei;

Consultatie specialist;
Pret: 100 Lei;

Control specialist;
Pret: 50 Lei;

Ecografie 3D;
Pret: 250 Lei;
Ecografie de sarcina si doppler 2D;
Pret: 300 Lei;
Ecografie de sarcina si doppler 3D/4D;
Pret: 380 Lei;
Ecografie ginecologica;
Pret: 90 Lei;

ecograf Voluson E8 Expert de la GE

vaccinare HPV

Opinii utilizatori

Centrul Medical Academica
De Amaka pe 14 Ianuarie 2012

De acord cu Marieta! Am fost si eu la ei pentru o testare HPV. Am platit 800 RON pe test, pentru ca ar fi facut print-o metoda unica in Romania - asa se lauda toti. Rezultatul a fost negativ, desi imi aparusera deja condiloamele specifice HPV-ului. E o clinica tipic romaneasca - analize si servicii foarte scumpe si rezultate gresite sau care lasa de dorit! Si ca sa primesti niste explicatii, mai trebuie sa scoti inca 150 RON din buzunar pentru o consultatie.

Centrul Medical Academica
De Marieta pe 09 Aprilie 2011

Ifose multe, rezultate putine.

Centrul Medical Academica
De Maria pe 23 Iulie 2009

O clinica de exceptie.

Contact Centrul Medical Academica

Adresa

Pitar Mos , 20, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Romana
Site www.academica-medical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.