• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
15 opinii
Cabinet:
particular

Cabinetul Progyn Dr Gabriela Tilinca

La Cabinetul Progyn pacientele dispun de 30 de minute pentru discutii, consultatie, recomandari si tratamente si sunt atent consiliate, primesc informatii, prospecte si raspunsuri la eventualele intrebari.

La Cabinetul Progyn pacientele dispun de 30 de minute pentru discutii, consultatie, recomandari si tratamente si sunt atent consiliate, primesc informatii, prospecte si raspunsuri la eventualele intrebari.

consultatii de obstetrica si ginecologie; ecografie ginecologica; ecografie obstetrical (a fatului); analize pentru malformatii fetale; examen citooncologic Babes - Papanicolau; videocolposcopie; vaccinare anti HPV; urmarirea cursului sarcinii; chiuretaj uterin; montare sterilete; cauterizare col uterin; planning familial; remodelare corporala; recuperare dupa nastere

luni, marti, joi - 10:00-18:00; miercuri, vineri - 10:00-16:00

0256.203.586

Dr. Gabriela Tilinca, medic primar obstetrica-ginecologie Dr. Roxana Gergely, medic primar anestezie

consultatie 40 RON; examen citooncologic Babes-Papanicolau, examen bacteriologic, frotiu cervical 50 RON; ecografie vaginala si/sau abdominala 50 RON; consultatie + examen citooncologic + ecografie (control periodic in decurs de 12 luni) RON; consultatie glanda mamara 30 RON; consultatie sterilitate, infertilitate 60 RON; dispensarizare lunara gravida 60 RON; cauterizare chimica/sedinta 10 RON; cauterizare electrica col uterin 150 RON; cauterizare condiloame 250 RON; aplicare sterilet 400 RON; test de sarcina 10 RON; spermograma 60 RON; foliculometrie (depistarea ecografica a ovulatiei) 120 RON

planning familial

Opinii utilizatori

Cabinetul Progyn Dr Gabriela Tilinca
De Olga pe 10 Mai 2010

Mii de multumiri doamnei dr. Tilinca care m-a facut sa inteleg cat de mult valoreaza un copil in viata unei femei. Viata mea este acum implinita. Merci.

Profesionista
De Oana pe 05 Mai 2010

Imi place sa merg la ea. E profesionista, mi-a placut ca mi-a furnizat pe langa consultul de specialitate si multe informaţii care le consider extrem de utile. Multumesc.

Dr Gabriela Tilinca
De CÃLINOIU CARMEN pe 19 Aprilie 2010

Sunt foarte multumita de serviciile acestui cabinet, implicit de doamna doctor Tilinca, care cu rabdare si multa experienta am reusit sa trec peste problemele pe care le-am avut.
O recomand cu multa incredere.

Cabinetul Progyn Dr Gabriela Tilinca
De Daniela pe 17 Februarie 2010

Mi-a facut mare placere sa stau de vorba cu d-na dr.Tilinca si sincer am plecat foarte multumita. Ma bucur sa constat ca mai sunt doctori care nu sunt grabiti si te asculta sa le spui tot ce ai pe suflet. Mi-a placut si de asistenta care e foarte draguta si amabila.

Super
De Aida pe 16 Februarie 2010

Am fost foarte multumita.

Contact Cabinetul Progyn Dr Gabriela Tilinca

Adresa

Paris , 7-9, Timis, Timisoara

Site www.progyn.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.