• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
3 opinii
Cabinet:
particular

Cabinetul Gibel

Cabinetul Gibel este specializat pe sevicii medicale de obstetrica si ginecologie. Deschiderea online s-a facut cu intentia de a imbunatati accesul pacientilor la informatia de calitate, informatie care de cele mai multe ori nu poate fi acordata in timpul consultatiei, deoarece timpul este restrans; aceste informatii sunt sunt acordate de medici...

Cabinetul Gibel este specializat pe sevicii medicale de obstetrica si ginecologie. Deschiderea online s-a facut cu intentia de a imbunatati accesul pacientilor la informatia de calitate, informatie care de cele mai multe ori nu poate fi acordata in timpul consultatiei, deoarece timpul este restrans; aceste informatii sunt sunt acordate de medici primari de specialitate obstetrica-ginecologie, doctori sau doctoranzi in stiinte medicale, si care au competente in domeniile abordate.

consultatii prenatale, consultatii ginecologie, sterilitate, contraceptie, menopauza, examinari video-colposcopice, prelevari examen citologic cervico-vaginal (Babes - Papanicolau), prelevari examen bacteriologic cervico-vaginal, examen cito-bacteriologic al secretiilor mamelonare, cauterizarea colului uterin, cauterizarea verucilor zonei vaginale si vulvare, electrorezectii cervicale

programul cabinetului este la discretia pacientelor, consultatiile sunt spatiate, astfel incat pacientele nu se intalnesc unele cu altele

programarile se fac strict telefonic: 0788.47.47.47

Dr. Elena Borza, medic primar, specializare obstetrica - ginecologie

toate tarifele practicate sunt sub 10 USD

videocolposcop, ecograf, aparat electrochirurgie

consultatii online, luni si miercuri intre orele 14:00 - 15:00

Opinii utilizatori

Servicii DEOSEBITE la GIBEL
De Cristian pe 03 Februarie 2016

Aceasta distinsa doamna doctor ce isi desfasoara activitatea la cabinetul sau firma GIBEL este o persoana cu un caracter indoielnic, chiar INFECT, as putea spune, si de ce spun asta...
Sotia mea isi facuse programare la cabinetul ASTEIA, dar nu s-a mai dus in ziua programata din motive personale.
Sotia mea a sunat-o cu o zi inainte pentru a o anunta pe doamna asta, apeland-o telefonic de nenumarate ori, dar fara succes. In ziua respectiva dupa ora programata suna doamna asta deosebita si ii raspund eu, sotul.
Ii spun motivul pentru care sotia nu a putut ajunge la cabinet la ora programata (din motive ce tin de serviciu), doamna asta pe un ton plin de tupeu si foarte deranjata, ma intreaba ”Dar cand a aflat sotia ca si-a schimbat programul?” De ce nu s-a sinchisit sa ma anunte? Pai, o suna omul de 10 ori si nu raspunde la telefon, si apoi are tupeul, tot ea, si ma ia la rost, ca de ce nu am anuntat-o. Apoi imi spune, tot pe un ton plin de tupeu, sa nu mai vina sotia, si mi-a inchis telefonul in nas.
Deci, oameni buni, daca sunteti in cautare de doctor pentru a va asista la nastere, IN NICIUN CAZ, nu apelati la aceasta ”DOAMNA”, nesimtita si plina de tupeu. Cautati prin alte parti, pentru ca tipa asta este sub orice critica.

Preturi
De Maria pe 18 August 2011

Ati putea sa ne spuneti si despre preturile cabinetului (consultatie, Babes-Papanicolau, ecografii, etc= ?)

Cabinetul Gibel
De Mata stefania pe 15 Mai 2011

Profesionalism, servicii de calitate, igiena extraordinara. Seriozitate nota 10 de 1000 de ori o impresie foarte, foarte buna.

Contact Cabinetul Gibel

Adresa

Dimitrie Cantemir, 25, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Tineretului
Site www.gibel.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.