• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Cabinet:
particular

Cabinet obstetrica ginecologie Gmedical Brasov

Cabinetul obstetrica ginecologie Gmedical Brasov ofera cu profesionalism si experienta asistenta medicala de specialitate in domeniul obstetricii, ginecologiei si ecografiei.

Cabinetul obstetrica ginecologie Gmedical Brasov ofera cu profesionalism si experienta asistenta medicala de specialitate in domeniul obstetricii, ginecologiei si ecografiei.

consultatii ginecologice si obstetricale;
recoltare examen citologic Babes-Papanicolau;
ADN-HPV;
genotipare HPV cu posibilitatea efectuarii analizelor la Centrul de patologie cervicala preinvaziva Micomi-Bucuresti, considerat a fi cel mai performant laborator din Romania;
vaccinare HPV;

ecografii:
transvaginale, mamare, abdominale Doppler Color;
screening malformativ trimestrul I de sarcina
morfologie fetala trimestrul II de sarcina (vi se ofera gratuit inregistrarea pe DVD a filmului examinarii ecografice);
screening serologic incluzind bitest, triplu test si cvadruplu test;
diagnostic genetic prenatal, precoce si tardiv;
depistarea leziunilor colului uterin cu ajutorul videocolposcopului digital, cu posibilitatea stocariii imaginilor in format digital;
cardiotocografii, constind in inregisrarea frecventei cordului fetal si a activitatii uterine;
interventii de mica chirurgie si electrochirurgie in sfera genitala - rezectii cu ansa diatermica LLETZ;
conizatii diatermice;
excizie condiloame;
intreruperi de sarcina la cerere cu anestezie locala sau generala;
inserat si extras dipozitive intrauterine (sterilet);
examinarea sanului;
investigarea cazurilor de infertilitate, hidrotubatii;
pregatire preconecptionala;
chirurgia estetica a vulvei si vaginului;
consiliere in probleme sexuale;
urmarirea sarcinii si asistarea nasterii in cadrul maternitatii private "Clinica Eva" din Brasov.
recoltare celule stem - se efectueaza la momentul nasterii fatului

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0268.567.567 zilnic intre orele 08:00 - 20:00

Dr. Galitianu Anca medic primar obstetrica ginecologie;
Dr. Mayer Maria medic primar anestezie terapie intensiva;
Mitea Adela - asistent principal

Opinii utilizatori

Cabinet obstetrica ginecologie Gmedical Brasov
De Bredel Maria Angela pe 27 Mai 2011

Este un cabinet cu personal profesionist si prietenos, pe aceasta cale ii multumesc din suflet ca ma facut bine.

Contact Cabinet obstetrica ginecologie Gmedical Brasov

Adresa

Bihorului, 9, Brasov, Brasov

Site www.gmedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.