• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Cabinet:
particular

Cabinet medical obstetrica-ginecologie Biogyn Life

Biogyn Life este o institutie medicala infiintata in anul 2012 in localitatea Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, care doreste sa ofere o gama larga de servicii medicale, adaptate necesitatilor fiecarui pacient.

Cabinetul medical BIOGYN Life ofera asistenta medicala la cel mai inalt nivel calitativ si profesional, practicand in acelasi...

Biogyn Life este o institutie medicala infiintata in anul 2012 in localitatea Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, care doreste sa ofere o gama larga de servicii medicale, adaptate necesitatilor fiecarui pacient.

Cabinetul medical BIOGYN Life ofera asistenta medicala la cel mai inalt nivel calitativ si profesional, practicand in acelasi timp, tarife accesibile tuturor.

Aici veti gasi o echipa de medici profesionisti, care va va oferi atat serviciile medicale adecvate, cat si suportul moral si confidentialitatea atat de necesara.

obstetrica-ginecologie:

diagnosticul si monitorizarea sarcinii
consultatii medicale de specialitate pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor ginecologice
ecografie transabdominala si endovaginala
investigarea si tratamentul infertilitatii de cuplu
insertie si extractie dispozitive intra-uterine (sterilete)
examen cito-tumoral babes papanicolaou pentru detectarea leziunilor precanceroase ale colului uterin
examen colposcopic cu posibilitatea biopsierii colului uterin
cauterizarea colului uterin
tratamentul condiloamelor genitale
întreruperea medicamentoasa a sarcinii

urologie:

consultatie de specialitate pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor urologice
ecografie urologica
diagnosticul si tratamentul infectiilor urinare
diagnosticul si tratamentul disfunctiei sexuale masculine
tratamentul infertilitatii masculine
diagnosticul si tratamentul adenomului de prostata (hbp)
diagnosticul precoce al cancerului de prostata
instilatii vezicale
diagnosticul si tratamentul patologiei testiculare

dermatologie:

consultatii dermatologice de specialitate pentru diagnosticul si tratamentul tuturor afectiunilor pielii, parului si unghiilor
tratamentul papiloamelor, verucilor, micozelor pielii, eczemelor, psoriazisului, tumorilor cutanate
tratamentul acneei
dermatoscopie
biopsii si excizii cutanate
electrocauterizare
peeling chimic pentru reîntinerirea pielii
injectari botox pentru riduri de expresie
tratamentul transpiratiei excesive

medicina interna:

consultatii de medicina interna pentru afectiuni cardio-vasculare, digestive, respiratorii, renale etc.
examen ekg + interpretare

psihiatrie:

consult si tratament de specialitate psihiatric

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0263.343.051 / 0762.761,196

Asist. Univ. Dr. Malutan Andrei Mihai - medic specialist obstetrica-ginecologie

Opinii utilizatori

Contact Cabinet medical obstetrica-ginecologie Biogyn Life

Adresa

Aleea Garii, 3, Bistrita-Nasaud, Beclean

Site www.biogyn.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.