• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Logoped Nicoleta Stanciu

Logoped Nicoleta Stanciu

Profesor psiholog logoped Nicoleta Stanciu - Logopedia este disciplina psihopedagogica ce se ocupa cu educarea si in special cu reeducarea (terapia corectiva) limbajului. Logopedia studiaza natura si formele de manifestare a defectelor, tulburarilor de limbaj si de vorbire, propunand metode si procedee de corectare adecvate. Atat la copii normali...

Profesor psiholog logoped Nicoleta Stanciu - Logopedia este disciplina psihopedagogica ce se ocupa cu educarea si in special cu reeducarea (terapia corectiva) limbajului. Logopedia studiaza natura si formele de manifestare a defectelor, tulburarilor de limbaj si de vorbire, propunand metode si procedee de corectare adecvate. Atat la copii normali cat si la cei cu diverse handicapuri senzoriale, tulburarile de limbaj survenite din diverse cauze impiedica intelegerea, receptionarea si transmiterea mesajului verbal.

evaluare psihologica;
consiliere copii;
logopedie

pentru detalii puteti suna la urmatorul numar de telefon 0722.586.326

profesor psiholog logoped Nicoleta Stanciu

Opinii utilizatori

Va multumim din suflet pentru munca depusa cu fiul nostru!
De Elena P pe 16 Iunie 2013

Tot respectul pentru activitatea doamnei. Cat despre mesajul Dianei pot sa va spun un lucru: un parinte care nu recunoaste ca are un copil cu probleme nu-l va ajuta niciodata. Cum poti sa te razbuni pe un om atat de bun doar pentru ca ti-a spus ca nu are loc sa te primeasca si ca este mai mult de lucru cu propriul copil decat ai crezut tu. La noi doamna a venit acasa si minciunile scrise aici sunt din motivul de mai sus.

Diana a ajuns la doamna logoped la recomndarea mea - printr-o fosta colega de liceu si-mi pare nespus de rau ca am facut asta acum, pentru ca nu o cunosc, dar m-am gandit doar la un suflet de copil cu probleme si-am incercat sa-l ajut, rugand-o sa-i spuna doamnei dr. ca vine din partea mea. Sunt foarte foarte multi copii care spera sa aibe sansa de a lucra cu doamna si nu reusesc. Nu poti sa scrii asa ceva cand mergi la o recomandare. Copilul meu nu a fost nici tinut cu forta, dar nici nu a facut ce-a vrut el pentru ca astfel nu s-ar fi tratat. Nu stiu despre ce conditii igienice vorbeste, nu stiu de ce atata tragedie si faza cu apa, cu plansul, cu chitanta sunt niste exagerari si minciuni grosolane. Cred ca orice terapie ar incepe, un copil nu poate sta la terapie in primele sedinte decat impus, la fel a fost si cu al meu (a plans si nu a vrut sa stea) dar eu ca mama am avut incredere in atatea recomandari. Dupa cateva sedinte fiul meu venea cu drag la dansa. Diana, ai gresit mult, te-ai grabit, cu timpul iti va da seama ca ai denigrat un om cu o experienta deosebita si cu rezultatea deosebite doar dupa o sedinta si dupa concluzii gresite, pentru ca nu accepti ca ai un copil cu probleme si nu vei accepta desfasurarea unei terapii care sa-l ajute. Vei sta mult pana la rezultate vizibile din cauza asta. Va doresc sa aveti puterea sa acceptati adevarul si sa va puneti la treaba. Mergeti la 3 la 5 la cati doctori vreti pana primiti confirmarea ca aveti copilul sanatos. Abia. apoi stati linistiti si culcati-va pe ideea ca are "doar o intarziere in vorbire, nu si alte afectiuni."si lucrati logopedie. Pana una alta, incercati sa nu catalogati oamenii dupa o parere absurda scrisa de un om disperat. Doamne ajuta!

Un profesionalism desavarsit si un om deosebit
De LUMINITA pe 13 Iunie 2013

Ma rog la bunul Dumnezeu ca rugaciunile mele sa fie auzite si sa va lumineze fiecare pas pe unde calcati,sunt sigura ca aveti o relatie speciala cu Cel de Sus,pt ca se vede in tot ce lasati in urma pe ce atingeti. Dv.ati reusit sa faceti cu fetita mea ce altii nu au reusit ani de zile si credeti-ma ca spun realitatea nu fabulez, la 7 ani fetita mi-a zis pentru prima data mama si nu aveam mult timp de cand incepuse sa faca logopedie cu dv. nu vreti sa stiti ce am simtit si decat timp asteptam cuvantul acesta magic pe care multi copii il zic de la 1-2 ani, dupa care a inceput sa tot zica usor, usor cate un cuvant, tinand cont ca nu zicea nimic, deci de la 0 am pornit in ciuda anilor pierduti prin multe cabinete si persoane asa-zise specializate, iar acum sunt o mama fericita ca am inscis-o si la scoala, la una normala. Asa ca meritati tot binele din lume deoarece redati speranta si zambete pe chipurile copiilor, si mai ales al parintilor, atunci cand uneori nu mai au nici lacrimi sa planga. Mii de multumiri si va iubim din toata inima d-na dr. P.S.am uitat sa specific un lucru nu intre toti oamenii exista chimie, la mine a fost de la prima vedere intre fetita si d-na.

Logoped Nicoleta Stanciu
De Diana pe 04 Martie 2013

Poate dna logoped a avut si are rezultate cu copiii cu probleme, metodele utilizate insa nu au functionat cu baietelul meu care are doar o intarziere in vorbire, nu si alte afectiuni. Nu imi place sa critic, a trecut ceva timp de la experienta neplacuta si acum pot fi mai blanda intr-o oarecare masura, dar am fost afectati in sens negativ de cele doua intalniri cu dna logoped. Copilul a fost tinut cu forta practic, imobilizat de maini de alte doua persoane (ajutoare care nu stiu ce rol au acolo in timpul sedintei). Nu este normal sa pretinzi de la un copil de nici 3 ani, foarte dinamic de felul lui, sa stea nemiscat pe scaun timp de 50 minute, fara nici macar o gura de apa. Nu stiu cum acei oameni nu au fost miscati de tipetele si plansetele copilului, eu una am auzit de pe hol si am intrat in ciuda insistentelor dnei logoped de a nu interveni. Noaptea copilul s-a trezit speriat de mai multe ori, a plans timp de cateva zile din orice si nici nu a mai vrut sa auda de mers la dna logoped. Mi-a parut rau ca nu am intervenit mai repede si ca nu am plecat de acolo atunci cand instinctele mele de parinte imi spuneau ca ceea ce se intampla nu este normal. Dna logoped, careia i-am reprosat telefonic si prin e-mail faptul ca baiatul este traumatizat in urma intalnirii cu ea si ca nu este normal sa fie tinut cu forta, mi-a raspuns cu toata convingerea ca nu este adevarat, copilul nu a fost imobilizat. Cum sa ai incredere intr-un om care neaga senin ceea ce si eu si sotul am vazut cu ochii nostri?

Ca sa sintetizez parerea mea, in speranta ca ii va ajuta si pe alti parinti.

Puncte pro
- faptul ca dna logoped ne-a dat cateva indicatii despre cum sa lucram cu copilul si faptul ca prima sedinta de evaluare a fost gratuita.
Puncte contra
- locatia cabinetului "privat" (scoala 62) si igiena, modul de lucru cu copilul, care nu este adaptat varstei si copilului respectiv, faptul ca nu isi tine promisiunile (ex trimit mail cu x, vorbesc cu Y), promisiuni facute benevol din ceea ce pare a fi bunavointa. Fara bon fiscal.

Faptul ca lucreaza cu multi copii nu este o scuza dupa parerea mea, asa cum se justifica dansa. Daca ai anumite pretentii, nu accepti toti copiii si le pui practic aceeasi placa. Te opresti sa ii asculti (asa cum se fac ei intelesi la varsta asta), ii respecti ca pe niste fiinte umane si mai ales ai incredere in potentialul lor nelimitat si nu ii tratezi ca pe niste persoane cu handicap.

Multumiri sincere, singurului specialist, care i-a dat o sansa copilului nostru diagnosticat cu TSA
De Elena pe 15 Decembrie 2012

Nu am cuvinte sa ii multumesc lui Dumnezeu, ca ne-a trimis in cale pe aceasta doamna care ne-a dat o sansa; O sansa intregii familii. Am trecut prin momente de cosmar cand copilul nu era acceptat la nicio gradinita, cand toti copiii il respingeau, cand il vedeam ca nu intelege cat de mult il iubim si ca nu ne intelege sentimentele noastre si sta pasiv la tot ce exista in jurul lui. Dupa cateva sedinte de terapie in care am invatat si noi ce trebuie sa facem cu copilul nostru, la indrumarea doamnei dr., au aparut primele semne ca avem in familia noastra un membru nou. Copilul nostru dadea semne ca existam pentru el. Am plans cand mi-a spus prima data mama, desi asta a facut-o la 5 anisori si asta, dupa ce a inceput terapia cu doamna dr. Toata terapia pe care am urmat-o inainte sa ajungem la dansa, a fost doar "frectie la picior de lemn". Nu stiu ce face, cum face, dar avem alt copil.
Copilul nostru a ajuns acum sa silabiseasca si sa reuseasca sa citeasca cuvinte scurte de pe cartile pentru copii. Este uimitor sentimentul de a fi, oarecum, din nou mama!
Va multumesc doamna dr. pentru timpul acordat noua si copilului nostru, ca ne-ati educat atat pe noi, cat si pe cel mic si ne-ati redat zambetul demult sters.

Un specialist deosebit, dar mai ales un om cu suflet mare
De Ene Alina pe 06 Septembrie 2012

Cu ajutorul doamnei dr. Nicoleta Stanciu fetita mea a spus primele cuvinte in contextul in care a fost diagnosticata cu tulburare pervaziva de dezvoltare, iar pana la varsta de 3 ani nu a spus niciun cuvant. Doamna dr. Nicoleta a fost singurul logoped care a acceptat sa lucreze cu copilul nostru, desi fetita nu spunea niciun cuvant. Acum dupa cateva luni de terapie fetita noastra stie sa spuna "cum o cheama", "cati ani are", stie sa numere, stie literele si asta datorita doamnei doctor. Ii multumim din suflet!

Multumim D-nei Dr pentru ca terapia dansei ne-a facut copilul sa vorbeasca
De Poteleanu pe 30 Ianuarie 2012

Atat spun: Nu stiu ce faceam daca nu ajungeam s-o gasim pe dr Stanciu si sa accepte sa lucreze cu copilul nostru, nefiind din Bucuresti. Am numai cuvinte de lauda pentru experienta dansei de 15 ani in acest domeniu. Eu cred ca d-na gaseste mereu o solutie pentru copiii care nu se dezvolta ca ceilalti, dar si pentru noi parintii care trecem prin clipe grele in toata acesta perioada. Lucram de 4 luni si suntem aproapede sfarsitul terapiei. Multumim din suflet!

Un doctor si un om exceptional
De Georgiana Floricica pe 07 Ianuarie 2012

Ii multumim din suflet Doamnei Dr. Nicoleta Stanciu pentru toate progresele remarcabile inregistrate de copilul nostru, sub indrumarea dansei.

Foarte multumita
De Elena pe 19 Octombrie 2011

Dupa cateva sedinte de terapie cu fiul meu care are 3 ani si are o intarziere in dezvoltare cu deficit de atentie si stereotipii autiste, copilul a inceput sa vorbeasca, sa numere mai stalcit, dar suntem convinsi ca se va recupera rapid! Ii multumim doamnei dr!

Contact Logoped Nicoleta Stanciu

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Site www.logoped.ro

http://copiiautisti.blogspot.com/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.