• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Edu-care.ro - Logopedie, dezvoltare personala

Prin programul Logoped vom interveni eficient in corectarea diferitelor forme de tulburari de vorbire. Copilul va vorbi si va scrie corect, isi va recapata stima de sine depasindu-si temerile si frustrarile datorate acestor defecte de vorbire.

Program:

luni - miercuri: 17:30 - 18:30
vineri: 15:30 - 16:30

Pret: 50...

Prin programul Logoped vom interveni eficient in corectarea diferitelor forme de tulburari de vorbire. Copilul va vorbi si va scrie corect, isi va recapata stima de sine depasindu-si temerile si frustrarile datorate acestor defecte de vorbire.

Program:

luni - miercuri: 17:30 - 18:30
vineri: 15:30 - 16:30

Pret: 50 RON / sedinta; grup de 2 copii;

In procesul de insusire a limbajului - oral, initial, si apoi a celui scris, multi copii pot intampina dificultati. Dintre acestea, unele trec neobservate, in schimb, altele, netratate la timp pot crea complexe, pot impiedica invatarea scolara si pot constitui o piedica in procesul dezvoltarii personale.

Invatarea vorbirii, exersarea ei, remedierea diferitelor tulburari constituie o preocupare nu numai pentru cadrele didactice ci si pentru logopezi si parinti.

Corectarea tulburarilor de limbaj se realilzeaza prin intermediul interventiei logopedice, in cadrul careia se dezvolta abilitatile de comunicare eficienta la nivelul limbajului rostit si scris precum si deprinderi de folosire corecta a acestuia.

Primul pas in interventia logopedica il constituie depistarea cat mai devreme a dificultatilor de folosire a limbajului rostit sau scris. De obicei, copii cu dificultati de limbaj se exprima greoi, invata mai greu scrisul si cititul, se fac intelesi de catre ceilalti cu greutate.

Dintre cele mai frecvente dificultati de limbaj care se remediaza si/sau corecteaza amintim intarzierea de limbaj, dislalia, disgrafia, dislexia.

Intarzierea de limbaj presupune o dificultate functionala de limbaj care se manifesta prin incapacitatea folosirii limbajului rostit sau a limbajului grafic intr-un mod adecvat varstei cronologice. Se refera atat la modul de rostire a sunetelor, grupurilor de sunete si a cuvintelor, cat si la semnificatia conceptelor si la categoriilor de obiecte, fiinte, fenomene din mediul inconjurator. in acelasi timp, este afectata si abilitatea de exprimare in propozitii si fraze.

Dislalia reprezinta incapacitatea pronuntarii corecte a unor sunete, silabe, a unor grupuri de sunete sau a anumitor cuvinte. Ea se evidentiaza prin pronuntia incorecta, omisiunea sau alterarea sunetelor, silabelor sau cuvintelor.

Disgrafia reprezinta incapacitatea scrierii corecte a unor litere, a unor silabe, a unor grupuri de litere sau a cuvintelor si propopzitiilor. Este evidentiata in scrierea dupa dictare si scrierea prin copiere.

Dislexia reprezinta incapacitatea de a citi litere, silabe, grupuri de litere, cuvinte monosilabice si cuvinte compuse, propozitii si mici texte.

Cu succes pe scena vietii - cursuri de coaching si inteligenta emotionala

Printr-o imbinare armonioasa a teatrului cu jocuri de inteligenta emotionala, programul educational "Cu succes pe scena vietii" le va ghida pasii copiilor in cunoasterea universului uman, caci construirea unor relatii solide cu sinele si cu cei din jur reprezinta cheia succesului in viata.

Copilaria este perioada initiala a formarii personalitatii, a primelor abilitati de comunicare si socializare. Acum se deprinde binele si raul, acum apar sentimentele, emotiile si se formeaza imaginea de sine. Toate aceste componente trebuie corect stimulate, modelate si gestionate astfel incat copilul sa se simta liber intr-o lume cu o infinitate de oportunitati.

In cursurile de coaching si inteligenta emotionala, psihologii nostrii ii vor invata pe copii sa se cunoasca, sa se accepte si sa se exprime asertiv. Vor descoperi impreuna lumea ce ii inconjoara, vor citi trairile celorlalti si vor face schimburi de rol. Toate acestea pentru a invata sa comunice. ii vor incuraja sa spuna ceea ce simt cand simt, sa faca ceea ce vor cand vor...pana la limita libertatii celorlalti, caci pe langa libertatea si respectul de sine, trebuie invatat si respectul fata de ceilalti.

Metafora si jocul sunt instrumentele de baza ale cursurilor noastre iar imbinarea lor se adapteaza in functie de situatiile contextuale si de caracteristicile fiecarui copil.

In construirea programului de cursuri am plecat de la principiul ca fiecare copil se dezvolta in ritm propriu si fiecare este liber sa isi aleaga cand, cum si ce vrea sa invete. Astfel, programul de dezvoltare personala "Cu succes pe scena vietii" poate fi frecventat ori de cate ori doriti, pana va simtiti impliniti!

corectarea diferitelor forme de tulburari de vorbire;

luni - miercuri: 17:30 - 18:30
vineri: 15:30 - 16:30

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numere de telefon: 0721.571.086

pret: 50 RON / sedinta; grup de 2 copii;

Opinii utilizatori

Contact Edu-care.ro - Logopedie, dezvoltare personala

Adresa

Luiggi Galvani , 13, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Kaufland Barbu Vacarescu, parcul Circului
Site http://www.edu-care.ro/index.php/educare-inteligenta-emotionala
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.